СТАРО КАФАНСКО ЈЕЛО КОЈЕМ НЕМА МАНЕ: Јунећи репови испод сача, чист гурманлук који се не заборавља
Старо кафанско јело можете да спремите и ви, само вам је потребно мало више времена и воље.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- јунећи репови
- парадајз
- 3 главице белог лука
- црно вино
- вода
- мало брашна
- мало соли
- маст
- кромпир, лук и шаргарепа
Припрема:
Јунеће репове оперите, осушите, осолите и уваљајте у брашно. Затим их препржите на масноћи. Тепсију добро подмастите па наслажите крупно сечен лук, па преко ставите комаде јунећих репова, па преко њих шаргарепу и кромпир. Преко ставите исечене главице белог лука, а потом и парадајз. Све залијте вином и водом и ставите испод сача да се пече.
(still)
Препоручујемо

ПИЛЕТИНА СА МЛАДИМ КУПУСОМ И ПОВРЋЕМ: Прави се лако и брзо, а укус је изванредан
08. 05. 2024. у 14:00

РОЛОВАН СВИЊСКИ ВРАТ: Сласни специјалитет за право гурманско задовољство
07. 05. 2024. у 11:40

ДАЊУ САМ МЕДИЦИНСКА СЕСТРА, НОЋУ СТРИПТИЗЕТА: "Мушкарци ме се превише плаше, сама сам последњих седам година" (ФОТО)
ЖЕНА по имену Хејли Хупер открила је да јој самопоуздање „уништава“ љубавни живот јер мушкарци сматрају да је „превише застрашујућа“.
23. 05. 2025. у 18:06

ХРВАТ ПОГИНУО НА ФРОНТУ У УКРАЈИНИ: Био официр француске војске, борио се у Луганску
ТОНИ Херцег, Хрват из Босне и Херцеговине и официр француске војске, погинуо је 6. маја у Луганској области у Украјини.
23. 05. 2025. у 17:00

"ОД ТУГЕ ПОСЛЕ СМРТИ МУЖА ДОБИЛА САМ РАК" Тешка судбина наше истакнуте глумице
ЂУРЂИЈА Цветић, истакнута српска глумица, суочила се с тешким животним ударцима који су оставили дубоке трагове. Упркос свему, задржала је достојанство и снагу, због чега су је многи сматрали хероином српске глумачке сцене.
25. 05. 2025. у 13:31
Коментари (0)