СТАРО КАФАНСКО ЈЕЛО КОЈЕМ НЕМА МАНЕ: Јунећи репови испод сача, чист гурманлук који се не заборавља

Новости онлине

09. 05. 2024. у 13:30

Старо кафанско јело можете да спремите и ви, само вам је потребно мало више времена и воље.

СТАРО КАФАНСКО ЈЕЛО КОЈЕМ НЕМА МАНЕ: Јунећи репови испод сача, чист гурманлук који се не заборавља

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • јунећи репови
  • парадајз
  • 3 главице белог лука
  • црно вино
  • вода
  • мало брашна
  • мало соли
  • маст
  • кромпир, лук и шаргарепа

Припрема:

Јунеће репове оперите, осушите, осолите и уваљајте у брашно. Затим их препржите на масноћи. Тепсију добро подмастите па наслажите крупно сечен лук, па преко ставите комаде јунећих репова, па преко њих шаргарепу и кромпир. Преко ставите исечене главице белог лука, а потом и парадајз. Све залијте вином и водом и ставите испод сача да се пече.

(still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане

ОВО ЈЕ ДЕТАЉАН СПИСАК НАМИРНИЦА КОЈИМА ЋЕ ПАСТИ ЦЕНА: Нове економске мере важне за грађане

ПРЕСЕДНИК Србије Александар Вучић истакао је јуче приликом излагања о смањењу маржи на кућну хемију и прехрамбене производе, а у оквиру представљања нових економских мера за грађане, да снижење које ће уследити као последица ограничења трговачких маржи обухвата 3000 производа из 23 групе.

25. 08. 2025. у 13:15

Коментари (0)

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА - ПАРАДИГМА МОДЕРНОГ ПОСЛОВАЊА