ТАРТАР БИФТЕК: Јело које свакога оставља без даха

Новости онлине

09. 05. 2024. у 21:00

Постоји храна коју најчешће можете јести у ресторану, али уколико се фокусирате на њену припрему, врло лако то можете имати и на својој трпези.

ТАРТАР БИФТЕК: Јело које свакога оставља без даха

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 г свежег јунећег бифтека
  • 2 жуманцета
  • 2 кашике сенфа
  • 1 главица црног лука
  • 4 инћуна
  • 2 кашичице парадајз-пиреа
  • 1 кашичица соја-соса
  • 2 кашике маслиновог уља
  • неколико кришки багета
  • мало путера
  • 2 кашике коњака
  • 60 г капара
  • 3 кисела краставчића
  • со, бибер
  • сецкани першун

Припрема:

Месо оштрим ножем исеците на што ситније комаде. Исто урадите са инћунима, капаром, першуном и киселим краставцима. Све то сједините у једну чинију.

Кришке багета премажите са мало путера и препеците.

Црни лук исеците на шните, па додајте смеси од меса, као и коњак, маслиново уље, соја-сос, парадајз-пире, жуманца и сенфа.

Све лепо рукама или виљушком израдите смесу и послужите уз препечен хлеб. Пријатно!

(оna)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Потписан уговор о изградњи пројекта Марина Дорћол