ЈУНЕЋИ ГУЛАШ С ПАЛЕНТОМ: Рецепт за ручак који ће вам улепшати дан
22. 05. 2024. у 16:00
Када је реч о јелима на кашику, гулаш је увек у првим редовима. Сервиран уз паленту, пире од кромпира или са домаћом тестенином гулаш добија свој пуни сјај.
Повезане вести

КРЕМАСТИ ПИЛЕЋИ ГУЛАШ: Савршен ручак за целу породицу
Пилећи гулаш препун поврћа, зачињен је и допуњен павлаком за кување. Обавезно пробајте овај рецепт за прављење пилећег гулаша ако нисте до сада имали прилику да пробате.
23. 12. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике

БАНАНА КОЛАЧ СА ЧОКОЛАДОМ И ОРАСИМА: Непобедива комбинација укуса (ВИДЕО)
Сочан и мекан, захваљујући зрелим бананама и јогурту, овај колач добија додатну димензију укуса уз хрскаве орахе и слатке комадиће чоколаде. А да би био још посебнији, прелијемо га топлим, кремастим сосом који му даје неодољиву карамеласту ноту. Идеалан је уз шољицу кафе или чаја, било за доручак, поподневну паузу или десерт.
22. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА, А ЈОШ БРЖЕ ПОЈЕДЕ: Запечена јаја са печуркама и сиром
Некада се неочекиване комбинације покажу као савршено ново јело. Ово је једно од таквих случајних открића за које верујемо да ће постати омиљено.
22. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

НАПРАВИТЕ ДОМАЋЕ ЗЕМИЧКЕ: Праве се лако, а ни мало не заостају за оним куповним
Земичке се праве слично као и лепиње, а са овим рецептом тесто сигурно успева.
22. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

РЕЦЕПТ ЗА АЈРАН: Турски јогурт од 3 састојка, који ћете попити у сласт
Напитак богат беланчевинама, витаминима и мастима.
21. 02. 2025. у 16:02Јована Васић

НЕОДОЉИВА БАКЛАВА СА ВИШЊАМА: Укусна посластица на другачији начин, и за сваку прилику
Док многи признају само баклаву с орасима, све је више оних који се окрећу и воћним комбинацијама овог традиционалног колача.
21. 02. 2025. у 13:00Jована Васић
Коментари (0)