БОРАНИЈА НА ДАЛМАТИНСКИ НАЧИН: Спремљену на овај начин заволеће је и они који је не воле

Новости онлине

07. 06. 2024. у 23:05

Здраво јело које можете јести само или као прилог уз месо.

БОРАНИЈА НА ДАЛМАТИНСКИ НАЧИН: Спремљену на овај начин заволеће је и они који је не воле

Foto: Bakina kuhinja

Састојци:

  • 400 г бораније
  •  2 већа кромпира
  •  3-4 чена белог лука
  •  со, бибер и биозачин по укусу
  •  мало маслиновог уља

Припрема:

1. Кромпир огулити и насећи на коцке средње величине и кувати на средњој температури.

2. Кад омекша, у исту шерпу додати боранију (жуту или зелену, свеједно је). Кувати још 15-20 минута, па све добро оцедити.

3. Посолити, по укусу додати мало биозачина, соли и бибера и ситно исецкан бели лук (или бели лук у праху).

4. Све лагано прелити маслиновим уљем и конзумирати.

(Still)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ВЛАХОВИЋ ПОКАЗУЈЕ СВОЈУ КЛАСУ: Српског аса ни то што мечеве креће са клупе не спречава да тресе мреже противника