ГРИЛОВАНО ПОВРЋЕ НА МАСЛАЦУ: Супер брз ручак очас посла
Лагана варијанта за брз и здрав ручак.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Састојци:
- црни лук 2 главице
- 2 тиквице
- 3 шаргарепе
- печурке 200гр
- 2 празилука
- 3 паприке црвене и зелене
- бели лук 2 чена
- со по укусу
- бибер по укусу
- зачин ц 1 кашика
- маслац 60гр
- соја сос 4 кашике
Припрема:
Сво поврће лепо очистити и опрати и исећи на колутове. Црни лук ставити да се динста на маслацу да добије лепу боју додати печурке динстати око 10 мин ,затим додајемо сво поврће и све заједно грилујемо око 20 мин. Додамо зачине и соја сос тако гриловати неких 5 минута, ставити на лист зелене салате и служити топло.
(superrecepti/žena)
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)