ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

Новости онлине

16. 07. 2024. у 07:00

Током врућина од ручка сви траже да се брзо спрема, да је лаган, а хранљив. Рецепт за један такав оброк, рижото с празилуком, предлажемо у наставку. Неће вам одузети много времена, а ужитак ће бити комплетан.

ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима

Фото Shutterstock

Састојци:  

  • 400 г пиринча
  • 2 празилука
  • суви биљни зачин
  • уље

Припрема:  

Пиринач оперите и скувајте, па процедите.

Очишћене штапове празилука исеците на колутове и пропржите на загрејаном уљу.

Када је празилук обрађен, додајте пиринач и зачините сувим биљним зачином.

Послужите уз салату по жељи, а ако не правите посну верзију рецепта, додајте павлаку као састојак који врло лепо прати укус овог јела.

(ona)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
НОВИНАР БИ ЗА ОВУ РЕЧЕНИЦУ У СВАКОЈ ДРЖАВИ ЗАВРШИО У ЗАТВОРУ: Полицију и тужилаштво који раде свој посао назива “одметнути део”

НОВИНАР БИ ЗА ОВУ РЕЧЕНИЦУ У СВАКОЈ ДРЖАВИ ЗАВРШИО У ЗАТВОРУ: Полицију и тужилаштво који раде свој посао назива “одметнути део”

ОВО што се назива новинаром Нове С у јутарњем програму изговорио је реченицу због које би у свакој држави завршио у затвору.

30. 06. 2025. у 07:38

Коментари (0)

МЕЂУНАРОДНИ ДАН АКЦИЈЕ ЗА КЛИМУ: Најтоплија година до сада