ПОСНИ РИЖОТО С ПРАЗИЛУКОМ: Једноставан и укусан рецепт који обилује хранљивим састојцима
Током врућина од ручка сви траже да се брзо спрема, да је лаган, а хранљив. Рецепт за један такав оброк, рижото с празилуком, предлажемо у наставку. Неће вам одузети много времена, а ужитак ће бити комплетан.

Фото Shutterstock
Састојци:
- 400 г пиринча
- 2 празилука
- суви биљни зачин
- уље
Припрема:
Пиринач оперите и скувајте, па процедите.
Очишћене штапове празилука исеците на колутове и пропржите на загрејаном уљу.
Када је празилук обрађен, додајте пиринач и зачините сувим биљним зачином.
Послужите уз салату по жељи, а ако не правите посну верзију рецепта, додајте павлаку као састојак који врло лепо прати укус овог јела.
(ona)
Препоручујемо

НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ САТАРАШ: Ово је летње јело без конкуренције
12. 07. 2024. у 16:28

БРЗИНСКИ ЛЕТЊИ РУЧАК: Пуњени патлиџан, одлична комбинација састојака и укуса
11. 07. 2024. у 14:00

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!
ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.
20. 07. 2025. у 15:05

ШОК ПРИЗОР НА ЕВЗОНИЈУ: Човек стигао на границу у ово време, нема живе душе! Ево када да кренете пут Грчке
ЛЕТЊИ одмор за многе грађане Србије и региона започиње у бескрајном реду на граничном прелазу Евзони, на улазу из Северне Македоније у Грчку.
20. 07. 2025. у 11:15

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)