БАТАЦИ КОЈИ СЕ ЛЕПЕ ЗА ПРСТЕ: Зачињени и хрскави, а изнутра савршено печени и меки

Новости онлине

14. 08. 2024. у 07:00

Тако сочни да се топе у устима.

БАТАЦИ КОЈИ СЕ ЛЕПЕ ЗА ПРСТЕ: Зачињени и хрскави, а изнутра савршено печени и меки

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 7 већих батака
  • 1 кашичица љуте паприке
  • 1 прстохват листова мајчине душице
  • црни бибер по укусу
  • 60 мл уља
  • неколико капи лимуна
  • со по укусу

Припрема:

Батаке прво оперите у сирћетној води и оцедите их на плеху, посолите и зачините, па их попрскајте са неколико капи лимуна. У плех за печење сипајте уље додајте батаке и пеците на 200 степени, 1 до 1 и по сат. Извадите из рерне и сервирајте.

(stvar ukusa)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

МИСЛИМО ДА ЈЕ ГОТОВО, НЕ МИСЛИМ ДА ЋЕ СЕ ПОНОВО СУКОБИТИ Трамп о сукобу Израела и Ирана, али и о рату у Украјини