РУЧАК ЗА ДАНАС: Телетина са павлаком и босиљком, права комбинација за савршен и брз оброк
Треба искористити зачине који дају лепу арому ручку. Данас вам предлажемо укусан рецепт и верујемо да ћете му се враћати стално.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 600 г телетине
- 250 мл павлаке за кување
- босиљак
- со
- бибер
- суви биљни зачин
- першун
- уље
Припрема:
Месо исеците на дебље шницле, сваку благо посолите, па спустите на врело уље. Пеците по пар минута са обе стране. Извадите пропржено месо на тањир, а у исто уље ставите павлаку и босиљак и мешајте док се не згусне. Побиберите, ставите суви зачин и смањите температуру. Вратите шницле и докувајте још пар минута да се павлака равномерно распореди и упије. На крају поспите сецканим першуном и послужите топло, уз прилог по жељи.
Препоручујемо

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

СРПСКА ПОСЛА: Никола Јокић запањио свет! Вратио се у Србију и урадио ОВО (ВИДЕО)
НИКОЛА Јокић је најбољи кошаркаш планете, али дајте му лопту и биће најбољи у сваком спорту. То је показао још једном.
08. 06. 2025. у 08:54

ВРТОГЛАВА СУМА: Колику националну пензију прима Љиљана Благојевић
ЈЕДНА од наших најистакнутијих драмских уметница Љиљана Благојевић отишла је у пензију, а налази се међу двадесетчетворо уметника, који ће примају националну пензију за допринос култури.
07. 06. 2025. у 11:30
Коментари (0)