РУЧАК ЗА ДАНАС: Телетина са павлаком и босиљком, права комбинација за савршен и брз оброк

Новости онлине

13. 09. 2024. у 07:00

Треба искористити зачине који дају лепу арому ручку. Данас вам предлажемо укусан рецепт и верујемо да ћете му се враћати стално.

РУЧАК ЗА ДАНАС: Телетина са павлаком и босиљком, права комбинација за савршен и брз оброк

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 600 г телетине
  • 250 мл павлаке за кување
  • босиљак
  • со
  • бибер
  • суви биљни зачин
  • першун
  • уље

Припрема:

Месо исеците на дебље шницле, сваку благо посолите, па спустите на врело уље. Пеците по пар минута са обе стране. Извадите пропржено месо на тањир, а у исто уље ставите павлаку и босиљак и мешајте док се не згусне. Побиберите, ставите суви зачин и смањите температуру. Вратите шницле и докувајте још пар минута да се павлака равномерно распореди и упије. На крају поспите сецканим першуном и послужите топло, уз прилог по жељи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
НОВИНАР БИ ЗА ОВУ РЕЧЕНИЦУ У СВАКОЈ ДРЖАВИ ЗАВРШИО У ЗАТВОРУ: Полицију и тужилаштво који раде свој посао назива “одметнути део”

НОВИНАР БИ ЗА ОВУ РЕЧЕНИЦУ У СВАКОЈ ДРЖАВИ ЗАВРШИО У ЗАТВОРУ: Полицију и тужилаштво који раде свој посао назива “одметнути део”

ОВО што се назива новинаром Нове С у јутарњем програму изговорио је реченицу због које би у свакој држави завршио у затвору.

30. 06. 2025. у 07:38

Коментари (0)

­СВЕТСКИ ДАН БИОДИВЕРЗИТЕТА: У хармонији са природом, не против ње