Уколико сте љубитељ похованих шницли, а немате времена ни стпљења за дуготрајан процес који захтева поховање, ово је прави рецепт за вас. Када будете испробали овај начин за поховање пилећих шницли више нећете ни помислити да их похујете на класичан начин јер је овако много једноставније, а преукусне су.
Данас вам доносимо лагано и ароматично јело на кашику – вегетаријански орзо инспирисан медитеранском кухињом. Брз, једноставан и пун укуса, идеалан је као лагани ручак или вечера, топао или хладан, самостално или као прилог.
Данас вас водимо у Грчку – мирисима и укусима Медитерана, директно из рерне! Доносимо вам једно једноставно тесто за два укусна рецепта: штaпиће са маслинама и мирисне погачице са чери парадајзом, рузмарином и белим луком. Савршено за летње дане, уз чашу вина или јогурт.
Коментари (0)