Уколико сте љубитељ похованих шницли, а немате времена ни стпљења за дуготрајан процес који захтева поховање, ово је прави рецепт за вас. Када будете испробали овај начин за поховање пилећих шницли више нећете ни помислити да их похујете на класичан начин јер је овако много једноставније, а преукусне су.
Повезане вести
РЕЦЕПТ ЗА КРОМПИР НА ПОРТУГАЛСКИ НАЧИН: Додајте му ове намирнице и уживаћете у укусу
Кромпир на португалски начин је попут пице, само још укснији.
06. 10. 2024. у 07:00
НАЈБРЖИ И НАЈУКУСНИЈИ РУЧАК КАД НЕМАТЕ ВРЕМЕНА: Запечене макароне са сиром
Овај рецепт је једноставан, а обожавају га сви.
16. 09. 2024. у 15:12
Најновије из рубрике
ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
Кромпир се често користи у кулинарству јер од њега можете да правите најразличитија јела. Можете да га користите као прилог, да правите тесто, салату.. Ми вам предлажемо да испробате и овај рецепт.
17. 11. 2024. у 07:00
ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Прави се брзо и лако, а савршена је за посне славе
Многи се плаше да се упусте у припрему рибље чорбе, мислећи да је превише компликовано, али ево како да брзо и лако направите чорбу од прженог ослића коју ћете обожавати.
16. 11. 2024. у 07:00
СМУТИ ОД БУНДЕВЕ: Кремасти напитак за поподневно уживање
Јесен је идеално доба године за испробавање нових рецепата и различитих укуса. Бундева је намирница коју са разлогом зову краљица јесени.
15. 11. 2024. у 17:00
ПРОБАЈТЕ ЛИБАНСКУ САЛАТУ ТАБУЛЕ: Здрава и нискокалорична, а лако се спрема
Салата табуле је веома популарна у Либану, јер спада у њихова национална јела. Људи широм света је обожавају јер је здрав оброк који се брзо спрема.
15. 11. 2024. у 16:01
ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
ОДЛИЧАН ручак из рерне који ће да одушеви целу породицу.
15. 11. 2024. у 09:00
Коментари (0)