НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈИ РУЧАК: Пиринач са печуркама и месом
Лако се прави, а свима успе из прве.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 200 г пиринча
- 200 г куваног меса по жељи
- 100 г шампињона
- 2 шаргарепе
- 1 црни лук
- 1 чен белог лука
- со, бибер, уље, першун
Припрема:
У тигању на мало уља пропржите исецкану шаргарепу, црни и бели лук да омекшају. Додајте исецкане печурке и зачините. Када већи део течности коју печурке пусте испари, додајте пиринач и помешајте. Додајте по потреби воде и крчкајте док пиринач не омекша. На крају додајте месо исечено на комадиће. Декоришите исецканим першуном.
(trpeza)
Препоручујемо

ЈАГЊЕТИНА НА ЗЛАТИБОРСКИ НАЧИН: Јело које једноставно морате да пробате
20. 11. 2024. у 09:00

ПРЖЕНИ КРОМПИР СА ПЕЧУРКАМА И ПАПРИКОМ: Једноставан ручак који се брзо спрема
17. 11. 2024. у 07:00

ОВО ЈЕЛО ЋЕ ОБОЖАВАТИ И НАЈВЕЋИ ИЗБИРЉИВЦИ: Рецепт за запечену боранију са пилетином
15. 11. 2024. у 09:00

ДОДИК ЖЕСТОКО УДАРИО НА СТАНИВУКОВИЋА: Докле ћеш бити полтрон најгоре врсте?
ПРЕДСЕДНИК Милорад Додик упитао је данас градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића "докле ће бити полтрон најгоре врсте који се свакодневно додворава Сарајеву, а оптужује Републику Српску".
21. 08. 2025. у 19:40

"СРАМ ВАС БИЛО ЗА СВЕ ШТО РАДИТЕ" Вучић са презиром одговорио Жаклини Таталовић на добацивања и упадице
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић одговорио је на упадице и добацивања новинарки Н1 Жаклини Таталовић.
17. 08. 2025. у 14:28

ПОРЕКЛО ИЛИЋА - ПОД ИСТРАГОМ: Унајмљен човек из Љига, умешана и црква "Хоћу да знам ко сам и шта сам"
ФОЛК певач Мирослав Илић недавно је говорио о свом пореклу и открио због чега није желео да се о његовом животу сними филм.
24. 08. 2025. у 11:31
Коментари (0)