ИДЕАЛНА ЈЕ ЗА ВРЕМЕ ПОСТА: Припремите пастрмку на норвешки начин
Преукусна је ако припремите баш овако.
 
                                                                                    Foto: Jutjub/Printskrin/
Састојци:
- 400 г пастрмке
- 200 г маргарина
- со
- црвени лук
- спанаћ
- першун
- мало мирођије
Припрема:
Намажите маргарином алу-фолију и ставите рибу на њу. Зачините с мало соли и сецканим першуном и мирођијом. Додајте мало црвеног лука, спанаћа и мало маргарина. Замотајте фолију у облику паковања и стегните, па ставите на плех, а потом и у рерну. Пржите рибу на 200 степени 10-20 минута, у зависности од величине паковања. За следећа паковања поновите поступак. Уз рибу, као прилог, послужите пржени кромпир.
(trpeza)
Препоручујемо
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)