ПУЊЕНИ ЋУРЕЋИ ФИЛЕ: Савршено, неодољиво сочно и меко месо
Када се ради о ручку, многи воле да спреме нешто брзо, а укусно. Управо то ћете постићи овим пуњеним ћурећим филеом, који ће одушевити све укућане.
![ПУЊЕНИ ЋУРЕЋИ ФИЛЕ: Савршено, неодољиво сочно и меко месо ПУЊЕНИ ЋУРЕЋИ ФИЛЕ: Савршено, неодољиво сочно и меко месо](/data/images/2024-12-06/552746_395e5937881b2370f8d584c0478017e4-670x0_fmob.jpg)
foto: yu tub pr
Састојци:
- Шницле ћурећег белог меса 4 дебље
- Качкаваљ 100 г
- Прашка шунка 100 г
- Барени спанаћ 100 г
- Печене паприке 4
- Кајмак 4 кашике
- 3 јајета
- Брашно по потреби
- Презле по потреби
- Со по укусу
Припреме:
Шницле засеците да добијете џеп, па пресечен део посолите, премажите кајмаком, те распоредите исечен качкаваљ, прашку шунку и спанаћ. Пуњене шницле уваљајте у брашно, затим у умућена јаја и на крају у презле. Пржите их на загрејаном уљу да порумене с обе стране. Држите на топлом до сервирања.
(superrecepti)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
![ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље](/data/images/2024-03-14/462320_shutterstock-365690555_t.jpg?time=1732412262)
ШВЕДСКЕ ЋУФТЕ: Јединствене, неодољиве и тако укусне да ћете их правити сваке недеље
24. 11. 2024. у 07:00
![СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат](/data/images/2020-11-25/41908_sergejtrifunovic0420022020_kf.jpg?time=1739359130)
СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат
ГЛУМАЦ и бивши председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић коментарисао је продају бизниса Драгана Шолака у Србији.
12. 02. 2025. у 12:02
![ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи](/data/images/2025-02-12/572152_jasna-bosnjakovic-nikad-nije-kasno_kf.jpg?time=1739372786)
ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи
ЈАСНА Бошњаковић, певачица и некадашња учесница шоуа „Никад није касно“, преминула је изненада у 48. години, на путу ка болници.
12. 02. 2025. у 16:05
![МАЛО КУЋНОГ ВАСПИТАЊА! Ирину Вукотић напали због одевне комбинације - водитељка одбрусила МАЛО КУЋНОГ ВАСПИТАЊА! Ирину Вукотић напали због одевне комбинације - водитељка одбрусила](/data/images/2023-08-30/391842_288551-irina-1-f_kf.jpg?time=1739437385)
"МАЛО КУЋНОГ ВАСПИТАЊА!" Ирину Вукотић напали због одевне комбинације - водитељка одбрусила
ВОДИТЕЉКА Ирина Вукотић годинама је на малим екранима, а одувек важи за једну од најлепших водитељки на нашим просторима.
13. 02. 2025. у 10:03
Коментари (0)