УЖИВАЈТЕ У ЧАРОБНОМ УКУСУ: Рижото са морским плодовима
21. 12. 2024. у 13:00
Импресионирајте своје укућане и у овим посним данима и припремите им ово укусно и једноставно јело које ће обожавати.
Повезане вести

ТУНА СТЕК ПО РЕЦЕПТУ ЏЕЈМИЈА ОЛИВЕРА: Савршено јело које ће вас одушевити (ВИДЕО)
Туна стек по рецепту Џејмија Оливера допашће се свима који воле рибу или посте.
06. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ПИКАНТАН ПАПРИКАШ ОД ШАРАНА: Врхунско јело за предстојеће дане
Љубитељи рибљих или фиш паприкаша воле да мистификују ово јело. Сигурно је да и ту постоје тајне за припрему, али врхунски укус имаће и ако га овако скувате. Важно је да тихо крчка.
07. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ПО ОРИГИНАЛНОМ РЕЦЕПТУ СА ХИЛАНДАРА: Посна жито мусака, сочна и феноменална
Рецепт који се користи и кад није пост.
02. 01. 2025. у 07:00Новости онлине

ОРАДА ПЕЧЕНА У РЕРНИ СА КРОМПИРОМ: Посно јело за Бадње вече!
Укусна орада печена у рерни је савршен посни оброк уз кромпир и зачине.
05. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

УКУСАН И ЗАСИТАН ОБРОК ЗА БАДЊИ ДАН: Посни паприкаш од сочива, јело на кашику које прија свима
Посни паприкаш од црвеног сочива је јело на кашику које ће пријати свима.
06. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

КОПАОНИЧКА ПИТА: Укусни надев је права рапсодија укуса
Најбоља копаоничка пита коју ћете пробати, спрема се са боровницама и перфектног је укуса, свидеће се свима.
10. 03. 2025. у 07:00

КРЕМАСТО И СОЧНО: Чоколадна лазања колач који се не пече
Чоколадна лазања је кремаст и сочан колач који се топи у устима.
09. 03. 2025. у 16:00

ПОСНЕ САРМЕ СА СОЈОМ И ПЕЧУРКАМА: Омиљени ручак у време поста
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
09. 03. 2025. у 15:00

ЧОРБА СА ЈАЈИМА: Фантастичан рецепт који морате пробати
Једноставна чорбица са јајима је окрепљујућа, а једноставно се прави и има јефтине састојке.
09. 03. 2025. у 13:30

НЕОДОЉИВА ЧОКОЛАДНА ТОРТА СА КАФОМ: Најлепши спој укуса
Ова чоколадна торта са кафом је изузетно сочна, натопљена млеком и кафом. Уживаћете у мирису и укусу!
09. 03. 2025. у 12:00
Коментари (0)