СВИЊСКИ ВРАТ СА КАЈМАКОМ И ПАПРИКАМА: Држаће вас дуго ситим, а сјајан је предлог и за свечану трпезу
Сочни специјалитет који ћете обожавати, месо се лепи за прсте.
Foto: Shutterstock
Састојци:
- 1,2 кг свињског врата
- 50 мл уља
- 1 кашика сувог зачина
- 2 чаше воде
- 1 кашика меког брашна
- 4-5 црвених печених паприка
- 2 чена белог лука
- 100 г кајмака
Припрема:
Месо исеците на шницле, зачините, ставите у тепсију, прелијте с мало воде и пеците на 200 степени сат времена. Исецкајте паприке, помешајте са кајмаком, премажите преко меса, па вратите у рерну на десетак минута да се све лепо запече.
(trpeza)
Препоручујемо
НЕОПИСИВО ДОБАР РУЧАК: Пилетина са кикирикијем и пиринчем
23. 12. 2024. у 11:49Новости онлине
ЗАПЕЧЕНИ ПАСУЉ СА СЛАНИНОМ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Омиљено јело правих гурмана
24. 12. 2024. у 09:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ЧИКЕН НАГЕТС: Још хрскавији него у ресторанима брзе хране
22. 12. 2024. у 09:00
ПРЕМИНУО СЛАВНИ ГЛУМАЦ: Вест потврдила државна агенција, био је миљеник многих генерација
ГЛУМАЦ Хомајун Ершади преминуо је у 78. години након борбе са раком.
12. 11. 2025. у 16:25
САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
ПЕРСОНА НОН ГРАТА: "Тијана, шта ће Томпсон на твом концерту?"
"Па, никад се не зна..."
12. 11. 2025. у 11:04
Коментари (0)