СВИЊСКИ ВРАТ СА КАЈМАКОМ И ПАПРИКАМА: Држаће вас дуго ситим, а сјајан је предлог и за свечану трпезу

Јована Васић

27. 12. 2024. у 09:00

Сочни специјалитет који ћете обожавати, месо се лепи за прсте.

СВИЊСКИ ВРАТ СА КАЈМАКОМ И ПАПРИКАМА: Држаће вас дуго ситим, а сјајан је предлог и за свечану трпезу

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 1,2 кг свињског врата
  • 50 мл уља
  • 1 кашика сувог зачина
  • 2 чаше воде
  • 1 кашика меког брашна
  • 4-5 црвених печених паприка
  • 2 чена белог лука
  • 100 г кајмака

Припрема:
Месо исеците на шницле, зачините, ставите у тепсију, прелијте с мало воде и пеците на 200 степени сат времена. Исецкајте паприке, помешајте са кајмаком, премажите преко меса, па вратите у рерну на десетак минута да се све лепо запече.

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА МОСКВУ: Кина обуставила увоз руске нафте након санкција САД-а

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА МОСКВУ: Кина обуставила увоз руске нафте након санкција САД-а

КИНЕСКИ државне нафтне компаније обуставиле су куповину руске нафте која се превози морем након што су Сједињене Америчке Државе увеле санкције "Росњефту" и "Лукоилу", рекли су трговински извори.

23. 10. 2025. у 16:45

Коментари (0)

ЕВРОПА У ШОКУ! УЕФА уводи невероватну промену у фудбал