ПРЕДЛОГ ЗА ОДЛИЧАН РУЧАК: Запечене крменадле са кромпиром
09. 01. 2025. у 09:00
Крменадле запечене са кромпиром су право зимско јело, врло издашно и ароматично.
Повезане вести
ПЕЧЕНИ КРОМПИР СА СИРОМ И МИРИСНИМ БИЉЕМ: Савршен залогај за сваки дан
Мирис печеног кромпира који излази из рерне један је од оних мириса који моментално буде апетит и топлину дома.
25. 10. 2025. у 22:19
Најновије из рубрике
ПОСНА БАЈАДЕРА: Краљица домаћих посластица
ЗА СВЕ истинске љубитеље традиционалних колача, стиже савршена посна варијанта неодољиве бајадере! Богата укусом, топљива у устима и идеална за сваки свечани сто — ова посластица осваја на први залогај.
11. 12. 2025. у 20:00
САЛАТА ОД ТУЊЕВИНЕ, ПИРИНЧА, КУКУРУЗА И КИСЕЛИХ КРАСТАВАЦА: Рецепт за посну салату
Ово је једна од оних салата које се спремају за трен, а нестају још брже. Срдачна, свежа и благо киселкаста због краставаца, идеална је за вечеру, понети на посао, школски оброк или за малу забаву са пријатељима.
11. 12. 2025. у 17:00
САЛАТА ОД ПИЛЕТИНЕ, ПАПРИКЕ, КРАСТАВЦА И ПЕЧУРАКА: Рецепт за оброк салату
Ова салата је савршен спој сочне пилетине, хрскавог поврћа и кремастог соса. Брзо се припрема, а идеална је за вечеру, као оброк за понети или за кућне забаве. Лаганa је, освежавајућа, а уједно и довољно заситна.
11. 12. 2025. у 16:00
ЧОРБА ОД ПЕЧУРАКА СА РЕЗАНЦИМА: Одличан рецепт за посну чорбу
Традиционална чорба од сушених печурака једно је од најомиљенијих јела свечане посне трпезе. Мирис вргања, благо зачињена супа и фини резанци чине је савршеним избором за дане поста.
11. 12. 2025. у 15:19
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ БОРАНИЈУ: Припрема је брза и лака, а укус неодољив (ВИДЕО)
ФАНТАСТИЧАН, лаган и хранљив ручак, идеалан за дане поста.
11. 12. 2025. у 12:00
Коментари (0)