ПРЕДЛОГ ЗА ОДЛИЧАН РУЧАК: Запечене крменадле са кромпиром
09. 01. 2025. у 09:00
Крменадле запечене са кромпиром су право зимско јело, врло издашно и ароматично.
Повезане вести
ПЕЧЕНИ КРОМПИР СА СИРОМ И МИРИСНИМ БИЉЕМ: Савршен залогај за сваки дан
Мирис печеног кромпира који излази из рерне један је од оних мириса који моментално буде апетит и топлину дома.
25. 10. 2025. у 22:19
Најновије из рубрике
ТЕСТЕНИНА СА ЛОСОСОМ И СПАНАЋЕМ: Брз и кремаст оброк
Брзо, кремасто и елегантно јело које спаја сочни лосос, свеж спанаћ и богати млечни сос. Савршено за укусан ручак или лагану, али ефектну вечеру.
19. 11. 2025. у 12:00
ПРОТЕИНСКА ПРОЈА ИЗ ТИГАЊА: Брза мини слана тортица
Лагана, шарена и готова за 10 минута. Хрскави сусам на дну, мекана проја унутра – идеалан доручак или ужина без глутена и лактозе.
19. 11. 2025. у 11:02
ПОСНА САРМА СА СОЈОМ: Укуснија је и од мрсне, а прави се дупло лакше
ОВАЈ рецепт нуди издашну и хранљиву варијанту традиционалне сарме, у којој је месо замењено сојом.
18. 11. 2025. у 21:09
РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ ОДУШЕВИО ДОМАЋИЦЕ ШИРОМ БАЛКАНА: Ово јело је једноставно, а резултат прави мали празник за непце
ПОСТОЈЕ безбројне комбинације у којима се млинци припремају, али рецепт са пилетином, печуркама и богатим кремастим сосем готово увек одушеви.
18. 11. 2025. у 19:41
ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима
ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.
18. 11. 2025. у 17:30
Коментари (0)