СТАРИ СРПСКИ РЕЦЕПТ: Пуњена вешалица је преукусна и свима успева
Иако можда делује, није је тешко направити.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 150 г свињетине (каре)
- зачинска мешавина
- 50 г качкаваља
- 10-15 г сланине
- 1-2 краставца
- свињска марамица
Припрема:
Свињски каре добро истуците тучком за месо. Зачините зачинском мешавином по жељи. Исецкајте качкаваљ, сланину и краставце. Напуните месо, заролајте и замотајте у свињску марамицу. Пеците на роштиљу 20 минута уз окретање. Посолите и побиберите према жељи. Послужите уз млади пекарски кромпир.
(trpeza)
Препоручујемо

ТРАДИЦИОНАЛНЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Једно од омиљених домаћих јела
10. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА НАЈКРЕМАСТИЈИ СПАНАЋ: Овако ће бити укусан и онима који га не воле
09. 01. 2025. у 11:03Новости онлине

ЗА ОВАЈ РУЧАК БИЋЕ ВАМ ПОТРЕБНО 15 МИНУТА: Таљателе са сланином
12. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

ПРЕДЛОГ ЗА ОДЛИЧАН РУЧАК: Запечене крменадле са кромпиром
09. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

"ДА ЛИ НАС ЈЕ ТРАМП ПРЕВАРИО?" Немачки медији брује, шок у Берлину због слања америчких система "патриот" Украјини
ТО ЈЕ била велика нада у заштити од Путинових ракета: у понедељак је председник САД Доналд Трамп најавио да ће Украјини бити испоручено оружје, али да ће Европљани морати све да плате. Сада се испоставља да Немачка неће само финансирати, већ ће морати и сама да испоручи сопствену противваздушну одбрану, иако је већ сада у дефициту, пише немачки Билд.
19. 07. 2025. у 10:22

СКАНДАЛ ТРЕСЕ НЕМАЧКУ: Погледајте колико је Аналена Бербок потрошила на шминку за само три месеца
КАБИНЕТ бившег немачког канцелара Олафа Шолца издвојио је скоро 590.000 евра из јавних средстава за шминкање и уређивање изгледа државних функционера у периоду од 2022. до марта 2025. године, пише Билд позивајући се на податке немачке владе.
19. 07. 2025. у 11:16

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)