СТАРИ СРПСКИ РЕЦЕПТ: Пуњена вешалица је преукусна и свима успева
18. 01. 2025. у 09:00
Иако можда делује, није је тешко направити.
Најновије из рубрике
СЛАТКА ГИБАНИЦА СА ОРАСИМА: Идеалан спој хрскавог и сочног који се лако прави
Оваква гибаница се лако припрема, а још лепша постаје када се уједине мириси свежег теста, печених ораха и топле шоље чаја. Уз сваки залогај, уживаћете у контрасту текстура – споља хрскава, а изнутра невероватно сочна и мекана.
18. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
КАКО НАЈБРЖЕ СКУВАТИ СЛАВСКО ЖИТО: Доносимо вам трик уз који ће свако зрно бити раскувано и растресито
Постоји трик којим можете убрзати кување славског жита и тако скратити време припреме. Све што је потребно да урадите је да дан раније потопите пшеницу у води и тако оставите док не кренете да је кувате сутрадан. На тај начин ће зрна омекшати и она ће се много брже скувати.
18. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
САВРШЕНА САЛАТА ЗА СЛАВУ: Одлично се слаже уз главно јело, а уштедеће вам доста времена
Ове године за славу пробајте мало другачији рецепт за купус салату. Ова салата, чији је главни састојак купус одлично иде уз печење. Можете је направити за славу, али може бити сервирана и за породични ручак. Ево како се спрема.
18. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
ДАНАС ЈЕ СТРОГИ ПОСТ: Предлог јеловника за Крстовдан
Један од празника који Срби највише поштују је Крстовдан. Тог дана обавезан је строги пост.
17. 01. 2025. у 11:00 >> 08:43Новости онлине
ДА ОДУШЕВИТЕ ГОСТЕ ЗА СВЕЧАНОМ ТРПЕЗОМ: Ове године направите најбољи славски колач уз једноставне савете
Као и сваке године домаћице се труде да направе што боље славске колаче, а прављење савршеног колача може да буде изазов. Све домаћице се питају како да пронађу праве мере за колач, како да украси буду бели и оно најважније како да славски колач не попуца?
18. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)