ЧОРБАСТ ПАСУЉ СА ДИМЉЕНОМ СЛАНИНОМ: Право зимско јело, врло заситно и јако
20. 02. 2025. у 09:00
Пасуљ са димљеном сланином је ароматичан, издашан и добар избор за ручак.
Повезане вести

НАЈПОЗНАТИЈЕ ФРАНЦУСКО ЈЕЛО: Тартифлет са сланином и кромпиром
Назив потиче од арапске речи „тартифла“, што значи кромпир, а јело датира из 18. века, кад се први пут помиње у књигама кувара. Осим кромпира, лука и сланине, користи се и полумекани сир реблошон, али се може користити и камамбер или бри.
28. 03. 2025. у 10:00

ГУРМАНСКЕ ПУЊЕНЕ ПАПРИКЕ: Ручак за комплетан ужитак
Сигурно вам је од припреме зимнице остало нешто паприка које сте замрзнули, а можете их и купити такве уколико немате, да олакшате себи процес прављења гурманских пуњених паприка. Ово је сјајан и брз рецепт, неће вам одузети много времена.
15. 03. 2025. у 11:00

ЧИЛИ ОД ЋУРЕТИНЕ И ЦРНОГ ПАСУЉА: Врло пикантан, сочан и ароматичан оброк
Јело које ће вам се допасти при првом залогају.
13. 03. 2025. у 16:00

ЛАЗАЊЕ СА ПАСУЉЕМ: Једноставан рецепт који не треба прескочити
Лазање са пасуљем се врло једноставно праве и врло су богате филом.
09. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

ДОМАЋА И ВРУЋА: Бела пилећа крем чорба, савршена комбинација укуса
ПРАВИ се од куваног белог меса, поврћа и павлаке, а идеална је као лагано предјело или самосталан оброк.
06. 06. 2025. у 11:00

БЕЗЕ РОЛАТ СА МАЛИНАМА: Савршен спој хрскаве коре и кремастог фила, спреман очас посла! (ВИДЕО)
СА слатко-киселим укусом малина, сваки залогај доноси освежавајућу комбинацију текстура и укуса.
06. 06. 2025. у 09:00

ЈАГЊЕТИНА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ОДОЛИТЕ: Запечена са киселим млеком
Ово је прави специјалитет! Уколико сте љубитељ јагњећег меса немојте пропустити да пробате.
06. 06. 2025. у 07:00

НЕОДОЉИВО: Сочна пита са бананама и тапиоком
ПОСЛАСТИЦА коју ће укућани обожавати.
05. 06. 2025. у 11:00

ПРЕУКУСНА, А ЗДРАВА: Овсена каша са бобичастим воћем
СУПЕР за доручак или ужину.
05. 06. 2025. у 09:00
Коментари (0)