ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
05. 03. 2025. у 09:00
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.
Повезане вести

ПАТЛИЏАН САЛАТА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Познатија као мелиџано салата, је један од најукуснијих рецепата грчке кухиње
Плави парадајз који се врло бојажљиво користи у српском кулинарству, у Грчкој седи на трону и сјајан је у њиховој мусаки.
05. 03. 2025. у 13:30Jована Васић

ПОСНА СУПА ОД СПАНАЋА СА ОРАСИМА: Рецепт из Хиландарског кувара
Ускршњи пост, као и сваки други, подразумева одређене рестрикције у исхрани. Многима то прилагођавање није лако, али уз дивне рецепте из Хиландарског кувара посне хране, све је лакше!
05. 03. 2025. у 11:00Jована Васић

НЕПРЕВАЗИЂЕНА ПОСЛАСТИЦА: Посна маркиза торта, савршен спој кекса и чоколаде
Непечена посластица раскошног укуса који се памти, а класик без премца.
05. 03. 2025. у 12:00Јована Васић

ПОСНА ПИТА СА КОКОСОМ И ВИШЊАМА: Старинска посластица, готова очас посла (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну сипану питу са кокосом и вишњама.
05. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

МАНАСТИРСКИ ПАПРИКАШ: Брзо се спрема, а има неупоредиво бољи укус од онога са месом
Манастирски паприкаш је неодољиво укусан и идеалан је оброк када постите, а уз то је и веома здрав.
18. 12. 2024. у 11:00
Најновије из рубрике

ДА ЛИ СТЕ ПРОБАЛИ ХАЧАПУРИ: Традиционални грузијски хлеб са сиром
Овај грузијски хлеб се оригинално прави са врстом сира који се прави у тој држави. Сулгуни је грузијски усаламурени сир, киселог, умерено сланог окуса и мириса. Ми у овом рецепту користимо моцарелу.
06. 03. 2025. у 07:00Јована Васић

ВАФЛИ СА ТИКВИЦАМА: Рецепт који морате пробати
Ваздушасти вафли са тиквицама су врло храљиви, укусни и брзо се праве.
05. 03. 2025. у 16:00Јована Васић

ПОСНА ПИТА СА КОКОСОМ И ВИШЊАМА: Старинска посластица, готова очас посла (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за посну сипану питу са кокосом и вишњама.
05. 03. 2025. у 15:00Јована Васић

ПАТЛИЏАН САЛАТА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Познатија као мелиџано салата, је један од најукуснијих рецепата грчке кухиње
Плави парадајз који се врло бојажљиво користи у српском кулинарству, у Грчкој седи на трону и сјајан је у њиховој мусаки.
05. 03. 2025. у 13:30Jована Васић

НЕПРЕВАЗИЂЕНА ПОСЛАСТИЦА: Посна маркиза торта, савршен спој кекса и чоколаде
Непечена посластица раскошног укуса који се памти, а класик без премца.
05. 03. 2025. у 12:00Јована Васић
Коментари (0)