ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
05. 03. 2025. у 09:00
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.
Повезане вести
ПЕЧЕНИ БАКАЛАР СА КРОМПИРОМ: Рецепт за златно печену рибу која се топи у устима
ОВО медитеранско јело спаја нежан, растаљени бакалар, мирисни кромпир и маслине у савршеној комбинацији укуса. Једноставно се припрема, здраво је и одличан избор за брз ручак или лагану вечеру.
18. 11. 2025. у 17:30
Најновије из рубрике
НАПРАВИТЕ САВРШЕНЕ УКРАСЕ ЗА СЛАВСКИ КОЛАЧ: Из манастира стижу савети са којима не можете погрешити
УЗ неколико састојака и мало стрпљења, свака домаћица може да обликује руже,листиће и цветове од теста који ће славски колач претворити у истински симбол вере.
28. 11. 2025. у 13:25
ПОСНЕ ЖЕРБО ШТАНГЛИЦЕ: Традиционални колач пун укуса
Комбинација меканог теста, мирисног џема од кајсије и богатих млевених ораха чини овај колач савршеним за славе, празнике и све посебне прилике.
28. 11. 2025. у 13:00
БАУНТИ ШТАНГЛИЦЕ: Препознатљив, богат укус кокоса са додатком кекса — савршена комбинација!
Кексаста подлога, мирисни бели фил од кокоса и нежна чоколадна ганаш глазура чине савршен слојевити дезерт који изгледа префињено, а припрема се без много труда.
28. 11. 2025. у 12:08
КРЕМ ЧОРБА ОД ЛЕБЛЕБИЈА: Брз и мирисан оброк
Комбинација благог карија, кремастог кокосовог млека и лагане љутине чилија даје јелу дубину укуса, а додавање мало пиринча чини је још богатијом и пунијом.
28. 11. 2025. у 11:00
НОВИ ФАВОРИТ ДОМАЋЕ ТРПЕЗЕ: Срби га обожавају јер се спрема брже од пиринча
АКО сте икада стајали над шпоретом и размишљали шта да послужите уз месо или поврће, а да не буде оно досад исто, кус кус вам вероватно већ куца на врата.
28. 11. 2025. у 08:50
Коментари (0)