ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
05. 03. 2025. у 09:00
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.
Повезане вести

ПИКАНТАН ПАПРИКАШ ОД ШАРАНА: Врхунско јело за предстојеће дане
Љубитељи рибљих или фиш паприкаша воле да мистификују ово јело. Сигурно је да и ту постоје тајне за припрему, али врхунски укус имаће и ако га овако скувате. Важно је да тихо крчка.
07. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00

7 ПОСНИХ ПРЕДЛОГА ЗА РУЧАК, ЗА 7 ДАНА У НЕДЕЉИ: Најлепши специјалитети у којима можете уживати током Васкршњег поста
Почео је велики Васкршњи пост и ако сте међу онима који посте цео пост сигурно трагате за рецептима који се брзо спремају, укусни су и хранљиви.
10. 03. 2025. у 09:00

ПАТЛИЏАН САЛАТА СА СВЕТЕ ГОРЕ: Познатија као мелиџано салата, је један од најукуснијих рецепата грчке кухиње
Плави парадајз који се врло бојажљиво користи у српском кулинарству, у Грчкој седи на трону и сјајан је у њиховој мусаки.
05. 03. 2025. у 13:30Jована Васић

ПОСНЕ ПРОЈИЦЕ: Лаке за спремање, а идеалне за доручак или вечеру
Ако немате идеју шта спремити у току поста, пројице су увек добро решење.
08. 03. 2025. у 07:00Јована Васић
Најновије из рубрике

СПРЕМА СЕ ЗА 5 МИНУТА: Ово је најздравија вечера на свету
УПРАВО и многи нутриционисти тврде да вечера треба да буде најлаганији оброк, а ту се пре свега мисли не толико на количину унесене хране, колико на садржај и намирнице које се лако варе.
21. 05. 2025. у 11:00

ЗГУСНУЋЕ СВАКО ЈЕЛО И ДАТИ МУ ПОСЕБАН ШМЕК: 5 најздравијих замена за запршку
ПОСТОЈИ 5 најздравијих замена за запршку које ће згуснути јело и дати му посебан укус.
21. 05. 2025. у 09:00

ВАЗДУШАСТЕ И МЕКЕ: Лепињице са сусамом, савршена замена за хлеб
ОВЕ укусне лепињице са сусамом су одличне за сендвиче.
21. 05. 2025. у 07:00

ИДЕАЛАН КАО НАМАЗ, ИЛИ КРЕМ: Домаћи намаз од пистаћа, заборавићете на куповни
ИДЕАЛАН је било као намаз или као крем за десерте.
20. 05. 2025. у 11:00

САВРШЕНИ РУЧАК: Ребарца глазирана медом, са пекарским кромпиром
РЕБАРЦА глазирана медом са пекарским кромпиром се лепе за прсте и само одвајају од кости, а пекарски кромпир је хрскав и савршено куван изнутра.
20. 05. 2025. у 09:00
Коментари (0)