ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак

Јована Васић

05. 03. 2025. у 09:00

Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.

ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак

Фото Shutterstock

Састојци:

  • 1 главица киселог купуса
  • 1 главица црног лука
  • 4-5 ловорова листа
  • бибер
  • уље
  • 500 г лососа (може и димљени шаран или скуша)

За маринаду:

  • 70 мл уља
  • ситно исецкан рузмарин
  • 3 чена ситно исецканог белог лука
  • ½ кашичице сувог зачина
  • ¼ кашичице зачинске паприке

Припрема:

Рерну загрејте на 200 степени. Ситно сецкан црни лук пропржите на загрејаном уљу. Исецкајте ситно купус па додајте луку. Побиберите и додајте ловор.Онда продинстајте на умереној температури уз додавање топле воде, око пола сата. Пребаците купус у керамичку посуду па преко распоредите рибу претходно провучену кроз маринаду. Остак маринаде прелијте преко рибе. Пеците око пола сата, у рерни загрејаној на 200 степени. 

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
НОВИНАР БИ ЗА ОВУ РЕЧЕНИЦУ У СВАКОЈ ДРЖАВИ ЗАВРШИО У ЗАТВОРУ: Полицију и тужилаштво који раде свој посао назива “одметнути део”

НОВИНАР БИ ЗА ОВУ РЕЧЕНИЦУ У СВАКОЈ ДРЖАВИ ЗАВРШИО У ЗАТВОРУ: Полицију и тужилаштво који раде свој посао назива “одметнути део”

ОВО што се назива новинаром Нове С у јутарњем програму изговорио је реченицу због које би у свакој држави завршио у затвору.

30. 06. 2025. у 07:38

Коментари (0)

ГРОБАРИ СУ ОВО ЧЕКАЛИ! Бонга продужио уговор са Партизаном