ПОДВАРАК СА РИБОМ: Сластан и укусан посни ручак
Гурмански специјалитет који ће вас дуго држати ситим.

Фото Shutterstock
Састојци:
- 1 главица киселог купуса
- 1 главица црног лука
- 4-5 ловорова листа
- бибер
- уље
- 500 г лососа (може и димљени шаран или скуша)
За маринаду:
- 70 мл уља
- ситно исецкан рузмарин
- 3 чена ситно исецканог белог лука
- ½ кашичице сувог зачина
- ¼ кашичице зачинске паприке
Припрема:
Рерну загрејте на 200 степени. Ситно сецкан црни лук пропржите на загрејаном уљу. Исецкајте ситно купус па додајте луку. Побиберите и додајте ловор.Онда продинстајте на умереној температури уз додавање топле воде, око пола сата. Пребаците купус у керамичку посуду па преко распоредите рибу претходно провучену кроз маринаду. Остак маринаде прелијте преко рибе. Пеците око пола сата, у рерни загрејаној на 200 степени.
(trpeza)
Препоручујемо

ПИЛЕТИНА У СОСУ ОД МИРОЂИЈЕ: Сочан ручак коме мало ко може да одоли
02. 03. 2025. у 09:00Јована Васић

ОДЛИЧАН РУЧАК ИЗ РЕРНЕ: Боранија у кремастом сосу са комадићима хрскавог лука
27. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

РУЧАК КОЈИ СЕ БРЗО СПРЕМА, А ЈОШ БРЖЕ ПОЈЕДЕ: Запечена јаја са печуркама и сиром
22. 02. 2025. у 09:00Jована Васић

СТАРИНСКО ЈЕЛО ОД МЕСА И ПОВРЋА: Папазјанија, одушевиће и оне избирљиве
21. 02. 2025. у 09:00Joвана Васић

ШОК ОТКРИЋЕ, ЕВО КО ВОДИ ОБОЈЕНУ РЕВОЛУЦИЈУ У СРБИЈИ! Вучићевић разоткрио блокадерско-криминалну хоботницу, у све умешан ректор Ђокић!
ГЛАВНИ уредник Информер ТВ Драган Ј. Вучићевић открио је шокантне податке о медијско-политичкој, блокадерској криминалној хоботници која се крије иза покушаја изазивања грађанског рата у Србији.
20. 07. 2025. у 15:05

ШОК ПРИЗОР НА ЕВЗОНИЈУ: Човек стигао на границу у ово време, нема живе душе! Ево када да кренете пут Грчке
ЛЕТЊИ одмор за многе грађане Србије и региона започиње у бескрајном реду на граничном прелазу Евзони, на улазу из Северне Македоније у Грчку.
20. 07. 2025. у 11:15

Научници ајкулама спустили мртву краву на 1.629 метара дубине - нису могли да верују шта су рибе урадиле (ВИДЕО)
"ТО ПОКАЗУЈЕ стратегију преживљавања код врста које се не хране усамљено."
14. 07. 2025. у 13:06
Коментари (0)