ПОСНИ РУЧАК ЗА 20 МИНУТА: Пуњени парадајз са туњевином
19. 03. 2025. у 09:00
Идеалан оброк за целу породицу.
Најновије из рубрике
ЈЕЛО КОЈЕ ЈЕДУ МОНАСИ: Једноставан манастирски рецепт од само 3 састојка - на води
ОВО лагано јело од парадајза и паприка долази из старих манастирских кухиња и преноси мудрост векова.
12. 09. 2025. у 19:09
КРОФНЕ СА СИРОМ И ШЕЋЕРОМ У ПРАХУ: Рецепт за мирисне крофне
Када се у кући рашири мирис ваниле и прженог теста, зна се да настаје нешто посебно. Ове крофне са свежим сиром су хрскаве споља, а нежне и ваздушасте изнутра. Спремне за свега неколико минута, уз обилан слој шећера у праху, савршене су за тренутке када пожелите брзу, домаћу посластицу.
12. 09. 2025. у 19:00
ГОВЕЂА ЧОРБА СА РЕЗАНЦИМА: Рецепт за мирисну чорбу
Ово је једна од најтрадиционалнијих пољских чорби – бистра говеђа чорба, пуна укуса и ароме поврћа. Служи се са танким резанцима, шаргарепом и комадима меса. Идеална за недељну вечеру.
12. 09. 2025. у 17:00
ПЕЧЕНА ЦВЕКЛА СА БЕЛИМ ЛУКОМ: Рецепт за ароматичну салату.
Печена цвекла са белим луком и путером је елегантно, али једноставно јело које одушевљава и изгледом и укусом.
12. 09. 2025. у 16:00
ЧОКОЛАДНА ТОРТА СА БАНАНАМА: Рецепт за посластицу за све прилике
Сочан какао бисквит и нежни крем од банане стварају колач који ће освојити сваког љубитеља чоколаде и воћних десерта. Елегантна и кремаста, ова торта изгледа спектакуларно и идеална је за рођендане, празнике или породична окупљања.
12. 09. 2025. у 14:47
Коментари (0)