НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Мекане крменадле из тигања, сочне и укусне

Новости онлине

23. 03. 2025. у 08:30

Најбржи ручак је да испржите крменадле, али важно је да знате како да не би биле суве.

НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Мекане крменадле из тигања, сочне и укусне

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 г крменадли
  • 1 црни лук
  • 1 кашичица млевене паприке
  • 2 чена белог лука
  • 1 кашичица нарендане лимунове коре
  • 100 мл уља
  • Со, бибер

Припрема:

У уље ставите ситно исецкан црни и бели лук, млевену паприку, со и бибер по укусу и кору лимуна. Измешајте и сипајте преко шницли, добро их уваљајте са свих страна. Оставите да стоје у фрижидеру 2 сата. Испржите на грил тигању пазећи да се не препеку како не би биле суве. Послужите уз кромпир или поврће.

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Потписан уговор о изградњи пројекта Марина Дорћол