НАШ ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Мекане крменадле из тигања, сочне и укусне
Најбржи ручак је да испржите крменадле, али важно је да знате како да не би биле суве.
 
                                                                                    Foto: Shutterstock
Састојци:
- 500 г крменадли
- 1 црни лук
- 1 кашичица млевене паприке
- 2 чена белог лука
- 1 кашичица нарендане лимунове коре
- 100 мл уља
- Со, бибер
Припрема:
У уље ставите ситно исецкан црни и бели лук, млевену паприку, со и бибер по укусу и кору лимуна. Измешајте и сипајте преко шницли, добро их уваљајте са свих страна. Оставите да стоје у фрижидеру 2 сата. Испржите на грил тигању пазећи да се не препеку како не би биле суве. Послужите уз кромпир или поврће.
(trpeza)
Препоручујемо
 
                    
                    ЧИЛИ ОД ЋУРЕТИНЕ И ЦРНОГ ПАСУЉА: Врло пикантан, сочан и ароматичан оброк
13. 03. 2025. у 16:00
 
                    
                    НЕОДОЉИВО УКУСАН: Пире кромпир са сиром и кукурузним пахуљицама, запечен у рерни
11. 03. 2025. у 12:00
 
                    
                    УКРАЈИНСКИ ВОЈНИЦИ У КЛАНИЦИ ПОКРОВСКА: "У граду је прави пакао, Руси довели све снаге које могу"
РУСКА пешадија продрла је у градске границе једног од главних стратешких циљева председника Русије Владимира Путина, претећи да га опколи. Украјинске специјалне снаге укључиле су се у борбе у урбаном подручју.
29. 10. 2025. у 17:43
 
                    
                    САД ИЗДАЛЕ ГЕНЕРАЛНУ ДОЗВОЛУ ДО АПРИЛА: Одлажу се санкције руској нафтној компанији
СЈЕДИЊЕНЕ Америчке Државе су данас издале тзв. "генералну дозволу" којом се привремено одлажу санкције Росњефту у Немачкој до 29. априла 2026. године, објавило је америчко министарство финансија.
29. 10. 2025. у 16:17
 
                    
                    Удала се за 25 лета старијег чобанина, доживела шок кад је умро
Марсел Амфу је читав свој живот живео једноставно. Његова кућа није имала ни струје ни воде. То му је омогућило да уштеди огромне суме новца.
28. 10. 2025. у 21:37
 
                     
                     
                                         
                                         
                                 
                                         
                                         
                                         
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                    
                    
Коментари (0)