МУСАКА СА ПРАЗИЛУКОМ И ПЕЧУРКАМА: Пробајте нешто другачије, брзо и укусно
03. 04. 2025. у 08:30
За промену пробајте старо добро јело на другачији начин.
Повезане вести

МУСАКА СА ПАТЛИЏАНОМ И ШАМПИЊОНАМА: Савршено сочна, препуна соса и идеална за ручак
Ручак који се брзо спрема и још брже поједе.
13. 04. 2025. у 08:30

ГИРОС СА ПЕЧУРКАМА УМЕСТО МЕСА: Прави се лако, а осваја на први залогај
Гирос са печуркама и зачинским биљем је савршен за дане поста, нећете да приметите да недостаје месо.
27. 03. 2025. у 14:30

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00

ПОСНЕ САРМЕ СА СОЈОМ И ПЕЧУРКАМА: Омиљени ручак у време поста
Пробајте најомиљеније домаће јело у посној варијанти и уверите се да је исто тако савршено.
09. 03. 2025. у 15:00

МУСАКА ОД ПАСТЕ И ПЕЧУРАКА: Преукусан и једноставан ручак који се брзо спрема
Паста је увек адут у рукаву када брзо треба спремити ручак. Одушевиће вас комбинација укуса печурака, тестенине и качкаваља.
12. 03. 2025. у 09:00
Најновије из рубрике

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И МАЛИНАМА: Овај рецепт је веома једноставан, а преукусан (ВИДЕО)
Толико је једноставна да би дете умело да је направи.
29. 04. 2025. у 13:00

ДОМАЋИ КОЛАГЕН: Припрема је једноставна, а и врло је укусан
Природни колаген из домаће супе помаже код остеопорозе, подмлађује кожу и штеди новац. Погледајте рецепт који је постао виралан.
29. 04. 2025. у 11:00

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту
Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.
29. 04. 2025. у 09:00

ЛИСНАТЕ РОЛНИЦЕ СА СПАНАЋЕМ И СИРОМ: Хрскаве, пуњене и готове за 20 минута
Пуњене ролнице од лиснатог теста са спанаћем и сиром су савршене за укусну ужину или предјело. Брзо се праве и фантастично изгледају на столу.
29. 04. 2025. у 07:00

НАМАЗ ОД АВОКАДА: Сластан и здрав прилог, било за доручак, ужину, или вечеру
Мажите на хлеб или додајте као прилог јелу.
28. 04. 2025. у 15:00
Коментари (0)