ТЕСТЕНИНА СА ГРАШКОМ: Гурманске машнице - једноставно се праве, а сочне су и укусне
04. 04. 2025. у 10:00
Ово јело толико је сочно и укусно да и најпробирљивији гурмани неће моћи да му одоле! Једноставно се прави и издашно је.
Повезане вести

ЗА ЉУБИТЕЉЕ ЈАКИХ УКУСА: Гурманске кнедле
Са кобасицама су па их можете јести уместо ручка или вечере, калоричне су довољно, а невероватно ароматичне и укусне.
06. 07. 2025. у 09:00

МАЛЕ ЗЕЛЕНЕ КИВИ КАПИЦЕ: Лаган и освежавајућ колач који може лако да засити
Са кексом, јогуртом, бадемима и бананама, овај колач може лепо да вас засити за ужину. А уз то веома атрактивно изгледа.
24. 06. 2025. у 13:00

СЛАТКИ МАЛИ ИЗВРНУТИ АНАНАС: Вочни колач који ће да вас освоји на први залогај
Овај колач невероватно је популаран у Америци, а прави га и све више наших домаћица. Проверите зашто!
15. 06. 2025. у 13:00

ОСВЕЖАВА И СЛАДИ: Манго чизкејк, савршен избор за ове топле дане
Лако се прави а још лакше поједе! Овај сочни чизкејк прави је избор за топле дане.
13. 06. 2025. у 11:00

СЛАТКО ЗАДОВОЉСТВО: Банана хлеб
Иако у свом имену има реч "хлеб" нема много везе са њим, осим што ћете и овде приликом јела тражити парче више!
14. 06. 2025. у 07:00
Најновије из рубрике

ПУФНАСТЕ И МЕКАНЕ, МОГУ ДА СТОЈЕ ДАНИМА: Погачице са чварцима (ВИДЕО)
ЧВАРКЕ не воли свако, али зато погачице са чварцима сви обожавају.
22. 07. 2025. у 15:00

СЛАТКИШ КОЈИ СЕ У СВАКОЈ СРПСКОЈ КУЋИ СПРЕМА ВЕЋ ГЕНЕРАЦИЈАМА: Сутлијаш (ВИДЕО)
ВРСТА слатког десерта, типичног за многе светске кухиње, који се добија кувањем пиринча у млеку на тихој ватри.
22. 07. 2025. у 13:00

ЗА УКУСНЕ МАЛЕ ЗАЛОГАЈЕ: Овај намаз од краставца је одличан (ВИДЕО)
КАДА вам треба нешто брзо и другачије.
22. 07. 2025. у 12:37

ЗА САВРШЕНО КРЕМАСТ РИЖОТО КОЈИ СЕ СЛУЖИ У РЕСТОРАНИМА: Професионални кувари у пиринач додају 1 кашику овог састојка
САВРШЕНО кремаст рижото није случајност – иза њега стоји прецизна техника, пажљиво бирани састојци и један мали, али моћан трик који користе професионални кувари.
21. 07. 2025. у 11:40

КАКО ДА ВАМ БУДЕ КРЕМАСТИЈИ НЕГО ИКАДА: Тајна савршеног качамака
КАЧАМАК ће добити неодољиву кремасту текстуру и богат укус ако знате прави трик.
19. 07. 2025. у 22:21
Коментари (0)