НАЈБОЉИ РОШТИЉСКИ УШТИПЦИ: Традиционални рецепт са југа Србије

Новости онлине

08. 04. 2025. у 10:00

Прави гурмани ће уживати у овом специјалитету по којем је познат југ Србије.

НАЈБОЉИ РОШТИЉСКИ УШТИПЦИ: Традиционални рецепт са југа Србије

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • Јунеће млевено месо 300 г
  • Ситно сецкано суво месо 300 г
  • Црни лук 300 г
  • Качкаваљ 200 г
  • Овчији качкаваљ 30 г

Припрема:

Све састојке измешајте и добро сједините. Од масе формирајте мале лоптице и испеците их на роштиљу. Сервирајте уз ситно сецкани црни лук.

(superrecepti)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

ТИШИНА ВЕЛИКОГ ПЕТКА: Дан када је свет застао