САВРШЕН УСКРШЊИ РУЧАК: Кафтан јагњетина - Пече се у тесту, а месо буде толико меко да се распада
19. 04. 2025. у 08:30
За ускршњи ручак се обично припрема јагењтина, а као прилог се служи кромпир.
Повезане вести

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

УЗ МАЛО МАШТЕ И НЕКОЛИКО САСТОЈАКА: Домаћи сладолед у чоколадном корнету (ВИДЕО)
КОРИСТИТЕ веома хладан шлаг и мешајте нежно како би фил остао ваздушаст.
25. 06. 2025. у 13:00

САВРШЕН ОБРОК ЗА ОВЕ ВРЕЛЕ ДАНЕ: Грчка салата са фетом, здрава и укусна (ВИДЕО)
ИДЕАЛНА комбинација за врело лето!
25. 06. 2025. у 11:00

ЗДРАВ И УКУСАН, А САВРШЕН ЗА УЖИНУ: Смути од спанаћа и јабука
ЈЕДНОСТАВАН рецеп да добијете сит и потпун напитак.
25. 06. 2025. у 09:00

ДОМАЋИ УШТИПЦИ: Савршени уз јогурт, сир или павлаку – топли, миришу на дом и увек нестану за трен
Данас делимо са вама један брз и једноставан рецепт – домаћи уштипци!
25. 06. 2025. у 07:00

МАЛЕ ЗЕЛЕНЕ КИВИ КАПИЦЕ: Лаган и освежавајућ колач који може лако да засити
Са кексом, јогуртом, бадемима и бананама, овај колач може лепо да вас засити за ужину. А уз то веома атрактивно изгледа.
24. 06. 2025. у 13:00
Коментари (0)