САВРШЕН УСКРШЊИ РУЧАК: Кафтан јагњетина - Пече се у тесту, а месо буде толико меко да се распада
19. 04. 2025. у 08:30
За ускршњи ручак се обично припрема јагењтина, а као прилог се служи кромпир.
Повезане вести

НАЈБРЖИ РЕЦЕПТ ЗА ЈАГЊЕТИНУ: Припремите јагњетину за ускршњи ручак за мање од пола сата
Јагњетина се по традицији служи за ускршњи ручак, а ако желите да је спремите на брзину, онда је ово прави рецепт за вас.
18. 04. 2025. у 08:30

ШТА СВЕ ТРЕБА ДА СЕ НАЂЕ НА УСКРШЊОЈ ТРПЕЗИ: По старим обичајима уз јаја, јагњетина и рен имају посебну симболику
На Ускрс се у домовима православих верника након вишенедељног поста поставља мрсна трпеза. Спрема се печеница, најчешће прасе или јагње, меси се ускршња погача, а почасно место на столу припада јајима.
16. 04. 2025. у 08:30
Најновије из рубрике

ПУН ЈЕ УКУСА, ПРИРОДАН И ЈЕДНОСТАВАН ЗА ПРИПРЕМУ: Направите кечап код куће
ВИШЕ вам неће пасти на памет да користите куповни.
04. 06. 2025. у 16:14

ДРЕВНИ ХЛЕБ ОСВОЈИО ТУРСКУ! Рецепт стар 5.000 година постао апсолутни модерни хит (ФОТО)
ПОНЕКАД историја има "бољи укус" него што бисмо очекивали – нарочито ако се пече по рецепту старом 5.000 година! Управо такав хлеб, пронађен током археолошких истраживања у Турској, не само да је преживео миленијуме, већ је добио и савремено издање које је постало прави модерни гастро хит.
04. 06. 2025. у 13:50

ЦАКА ЈЕ У ЈЕДНОМ НЕОЧЕКИВАНОМ САСТОЈКУ: Нећете моћи да започнете дан без овог савршенства од јагода
СЛАТКО је увек добра идеја, а ово од јагода са додатком менте, вратиће бар на трен дух неких старих времена у ваш дом.
04. 06. 2025. у 11:00

НАЈБРЖИ ЗЕЛЕНИ РОЛАТ, САВРШЕНО КРЕМАСТ: Пуњен сиром и белим луком
Ролат од тиквица пуњен ароматичним крем сиром и белим луком - лаган и освежавајући залогај који савршено комбинује нежност тиквица и богатство укуса сира.
04. 06. 2025. у 09:00

У ЈУГОСЛАВИЈИ ОВО ЈЕ БИО ОМИЉЕНИ СЛАТКИШ СВАКОГ ДЕТЕТА: Посластица из давних времена (ВИДЕО)
Овај вид посластице данас се сматра десертом за сиромашне, али нико му не може одолети.
04. 06. 2025. у 07:00
Коментари (0)