БРЗИ РУЧАК: Кромпир с пиринчем и луком
Обожаваће га сви укућани.
Foto: Printskrin Youtube/ Natkina kuhinja
Састојци:
* 500-600 г кромпира
* 1 већа главица црног лука
* 50 г пиринча
* суви зачин, со, млевени бибер
Припрема:
1. Кромпир очистити и исећи на тање листиће. Посути их зачином или само посолити, побиберити и све добро измешати. Лук исећи на колутове, а пиринач добро опрати.
2. Тепсију добро подмазати уљем, па на дно ставити пола кромпира. Преко распоредити лук, а преко лука опрани пиринач. Преко пиринча други део кромпира.
3. Прелити с мало уља и сипати воде да прекрије пиринач.
4. Пећи на 220 степени око 50 минута да јело лепо порумени.
Пријатно!
(Stil)
Препоручујемо
ЧОКО ОРАНЖ МАФИНИ: Чоколада и наранџа – класика која не излази из моде (ВИДЕО)
31. 05. 2025. у 20:22
ЛАГАН, УКУСАН И ХРАНЉИВ: Зелени омлет - Савршен оброк за почетак дана (ВИДЕО)
01. 06. 2025. у 07:00
ИДЕАЛНА ЗА ДОРУЧАК, УЖИНУ, ИЛИ ПОНЕТИ НА ПОСАО: Пита са сецканим корама и јогуртом
28. 05. 2025. у 07:00
"ТИ СИ КРЕТЕН!" Жестока свађа у студију Хит твита, Бабић ударио на Антонијевића
ЖЕСТОКА свађа избила је вечерас у студију телевизије "Пинк" у емисији Хит Твит где гостују председница Народне Скупштине Србије Ана Брнабић, правник Милан Антонијевић и бизнисмен Бранко Бабић.
16. 11. 2025. у 21:55
ЗЕЛЕНСКИ АЛАРМИРАО ЕВРОПУ: Русија ће покренути велику агресију на континент, позната и година
УКРАЈИНСКИ председник Володимир Зеленски тврди да Русија планира да покрене велику агресију на европском континенту 2029. или 2030. године, наводећи да на то указује повећана руска производња оружја.
13. 11. 2025. у 10:54
ТАЈ МАЛИ ЖУТ БИКИНИ: Тенисерке запалиле нет фоткама са плаже
АРИНА Сабаленка и Паула Бадоса су у жижи.
18. 11. 2025. у 11:34
Коментари (0)