БРЗИ РУЧАК: Кромпир с пиринчем и луком

Новости онлајн

17. 06. 2025. у 09:00

Обожаваће га сви укућани.

БРЗИ РУЧАК: Кромпир с пиринчем и луком

Foto: Printskrin Youtube/ Natkina kuhinja

Састојци:

* 500-600 г кромпира
* 1 већа главица црног лука
* 50 г пиринча
* суви зачин, со, млевени бибер

Припрема:

1. Кромпир очистити и исећи на тање листиће. Посути их зачином или само посолити, побиберити и све добро измешати. Лук исећи на колутове, а пиринач добро опрати.

2. Тепсију добро подмазати уљем, па на дно ставити пола кромпира. Преко распоредити лук, а преко лука опрани пиринач. Преко пиринча други део кромпира.

3. Прелити с мало уља и сипати воде да прекрије пиринач.

4. Пећи на 220 степени око 50 минута да јело лепо порумени.

Пријатно!

(Stil)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
БУКТИ РАТ НА УЛИЦАМА ЕВРОПСКОГ ГРАДА: Нападнута возила са децом, одјекују пуцњи и сузавац (ВИДЕО)

БУКТИ РАТ НА УЛИЦАМА ЕВРОПСКОГ ГРАДА: Нападнута возила са децом, одјекују пуцњи и сузавац (ВИДЕО)

ОКО 100 маскираних нападача који су махали металним шипкама и Молотовљевим коктелима напали су аутомобиле на ауто-путу и сукобили се са полицијом у централном француском граду Лиможу.

20. 07. 2025. у 10:03

Коментари (0)

ПОСЛЕ ДРАМЕ СА АЕК-ОМ: Партизанова деца су орна да се докажу на старту Суперлиге Србије