РЕЦЕПТ ДАНА: Традиционална бела чорба, пуна поврћа и меса, а једноставна за припрему
Ставите пилетину и јунетину у шерпу са два литра слане воде, затим убаците црни лук исецкан на коцкице, као и шаргарепу, кромпир и пашканат који сте исекли на колутиће.

Фото: Профимедиа
Ставите да се кува сат времена, извадите месо и исецкајте га на ситне комадиће, па га вратите у воду. Додајте свеж першун, биљни зачин, бибер и кувајте чорбу још 15 минута.
Потребно је:
- мањи комад пилетине
- мањи комад јунетине
- 3 шаргарепе
- 3 пашканата
- 2 кромпира
- главица црног лука
- першун
- биљни зачин
- со
- бибер
Препоручујемо

СОЧНО ТЕЛЕЋЕ ПЕЧЕЊЕ У РЕРНИ: По рецепту најискуснијих кувара - тајна је у брашну
31. 01. 2023. у 10:37

ХЛАДНА БАКЛАВА СА ПИСТАЋИМА: Хрскав слаткиш са преливом од чоколаде (ВИДЕО)
30. 01. 2023. у 20:53

КИНЕСКИ РЕЦЕПТ ЗА ХЛЕБ НА ПАРИ: Брзе и укусне погачице (ВИДЕО)
30. 01. 2023. у 20:19

ПОХОВАНИ ПИЛЕЋИ КРОКЕТИ: Због овог састојка месо неће бити суво и жилаво
30. 01. 2023. у 19:32

"ПОЈЕДОХ СЕ ЖИВ, ИЗЛУДЕ МЕ ТО" Вучић о отварању ауто-пута до Пожеге: То су већ фолирања и глупирања, крајњи рок до понедељка
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић говорио је из Чачка о отварању ауто-пута до Пожеге.
03. 07. 2025. у 11:49

"МОГЛО БИ УМРЕТИ 4.500 ЉУДИ" Ова земља је најугроженија на Западном Балкану, хитан састанак у СЗО због врућина у Европи
ЈУЖНА Европа суочава се са жестоким топлотним таласом - температуре прелазе 40 степени Целзијуса, а у шпанској покрајини Уелва измерено је рекордних 46 степени, што је највиша јунска температура у историји земље. Истовремено, Италија, Грчка, Португалија и Западни Балкан такође бележе рекордне врућине, праћене шумским пожарима и људским жртвама.
01. 07. 2025. у 11:45

ИСПОВЕСТ РАДНИЦЕ: "Кад бисте ово знали, никад не бисте крочили на крузер"
ДРУШТВЕНИМ мрежама круже вирални снимци у којима особа која се представља као радница на крузеру дели детаље из живота на броду. У једном таквом видеу поделила је низ фотки у којима тврди да открива тајне живота на крузеру и тако шокирала многе.
05. 07. 2025. у 11:33
Коментари (0)