ПОСНА КРЕМ САЛАТА: Идеално јело које може заменити главни оброк, а спрема се за мање од 5 минута
ДОНОСИМО вам одличан рецепт за посну крем салату од рибе и поврћа.
Foto: Jutjub/Printskrin/Mama Buba
Веома је укусна, а једноставно се прави.Кремаста салата од рибе спрема се веома једноставно, а будући да у њу иде и поврће - пуна је витамина. Може да се служи као предјело, али такође и да замени главни оброк.
Састојци:
- 2 конзерве сардина у уљу од 125г
- 150 г куване шаргарепе
- 150 г куваног грашка
- 150 г куваног кукуруза шећерца
- 40 г празилука
- со и бибер
- 200 г посног мајонеза
Припрема:
Изрендати шаргарепу (крупније), ситно исећи празилук, а сардину оцедити од уља. Све састојке добро умешати у већој посуди и зачинити по укусу (со, бибер). Затим додати мајонез и сјединити. Након припреме ставити у фрижидер на хлађење.
(Курир Стил)
Препоручујемо
ПИЛЕЋА СУСАМ САЛАТА: Савршена салата готова за пет минута (VIDEO)
08. 08. 2023. у 11:20
ОСЛИЋ ИЗ РЕРНЕ: Никад лакша припрема рибе - обожаваћете овај рецепт
08. 08. 2023. у 15:43
ИЗРЕНДАЈТЕ 1 ТИКВИЦУ И 2 КРОМПИРА: Доручак који има све потребне витамине и минерале
12. 08. 2023. у 11:00
ПОКРОВСК ПРЕД ПАДОМ, РУСКИ ВОЈНИЦИ У ЦЕНТРУ ГРАДА: "Ситуација је више него критична, убијају нам људе"
НАЈМАЊЕ 250 руских војника налази се у Покровску, где учествују у уличним борбама и убијају украјинске војнике, посебно оператере дронова, преноси Украјинска правда позивајући се на официре из две бригаде које делују у том подручју.
25. 10. 2025. у 19:17
СТИЖЕ ЗИМА КАКВА СЕ ВИЂА ЈЕДНОМ У СТО ГОДИНА? Метеоролози одговорили на спекулације о "зими века"
НЕМАЧКИ портали су преплављени информацијама о екстремној зими, улицама прекривеним снегом и екстремним временским условима који прете земљи.
23. 10. 2025. у 17:38
"ЦЕЦИН СИНЕ, ЋУТИ И УДАРАЈ, ЗА БОЉЕ И НИСИ!" Водитељка одбрусила Вељку - "Озбиљан комплекс!"
НАКОН што је боксер Вељко Ражнатовић покушао да исмеје перформанс водитељке Јоване Јеремић, који је уприличила током прославе њеног рођендана, она му је брзо јавно узвратила, у свом стилу.
26. 10. 2025. у 10:48
Коментари (0)