ПРЕДЛОЗИ ЗА ВЕЧЕРУ: Брзи рецепти који се спремају за 15 минута, а одмах ће вас заситити
УЖУРБАНИ дани често захтевају брза решења, а када је вечера у питању, желимо нешто што је не само укусно, већ и припремљено у трену.
![ПРЕДЛОЗИ ЗА ВЕЧЕРУ: Брзи рецепти који се спремају за 15 минута, а одмах ће вас заситити ПРЕДЛОЗИ ЗА ВЕЧЕРУ: Брзи рецепти који се спремају за 15 минута, а одмах ће вас заситити](/data/images/2023-08-16/386798_posna-salata_fmob.jpg)
Foto: Jutjub/Printskrin
Представљамо вам пет једноставних и укусних вечера које се могу припремити за свега 15 минута. Ове рецепте одликује једноставност, али и богатство укуса који ће задовољити и најзахтевнија непца.
![](/data/images/2023-11-16/421935_salad-2629262-960-720_f.jpg?1700147515)
Фото: Free Images Pixabay
Пилетина са поврћем
Укусни пилећи филети употпуњени смрзнутим поврћем представљају праву посластицу која се припрема брзо и лако. Сочно месо и разнобојно поврће, зачињени са сољу, бибером и ориганом, чине ову вечеру неодољивом.
Састојци:
2 пилећа филета
Со, бибер, оригано по укусу
Упутство:
На средње јакој ватри, пропржите пилеће филете са обе стране док не постану златно смеђи. Додајте смрзнуто поврће и наставите кување док поврће не омекша. Посолите, побиберите и додајте оригано пре послуживања.
![](/data/images/2023-11-16/421934_pesto-1812021-1280_iff.jpg?1700147523)
Фото: Free Images Pixabay
Тестенина са песто сосом
За љубитеље италијанске кухиње, шпагети са песто сосом су избор који се спрема муњевитом брзином. Просто скувајте шпагете, помешајте их са пестом и поспите пармезаном - једноставно, а тако укусно.
Састојци:
250г шпагета
Пармезан по укусу
Упутство:
Скувајте шпагете према упутству на паковању. Помешајте скуване шпагете са песто сосом. Послужите са пармезаном.
![](/data/images/2023-11-16/421933_screenshot-2023-11-16-160833_f.jpg?1700147530)
Фото: Принтскрин Јутјуб
Туњевина сендвич са авокадом
Здрав и хранљив сендвич са туњевином и авокадом представља идеалан избор за вечеру која се спрема за трен ока. Једноставно помешајте састојке, ставите их између два парчета хлеба и вечера је спремна.
Састојци:
Конзерва туњевине
1 авокадо
Парадајз,
сецкани хлеб по жељи
Упутство:
Помешајте туњевину, авокадо и сецкани парадајз. Ставите смесу на хлеб по избору и направите сендвич.
![](/data/images/2022-12-18/299699_shutterstock-1561890997_iff.jpg?1700146524)
Фото: Shutterstock
Рижото са поврћем:
За љубитеље рижота, ова верзија са поврћем је право решење. Лук, пиринач и поврће кувају се заједно у повртном бујону, стварајући укусан и кремаст рижото за само неколико минута.
Састојци:
1 шоља пиринча
2 шоље поврћа по избору (шаргарепа, грашак, кукуруз)
1 лук, сецкан
2 шоље повртног бујона
Упутство:
Пропржите лук на мало уља док не омекша. Додајте пиринач и поврће, па динстајте неколико минута. Додајте повртни бујон и кувајте док пиринач не упије течност. Све ове вечере су брзе, укусне и пружају добар баланс нутритивних вредност
Све ове вечере не само да су припремљене за рекордно време, већ и пружају савршен баланс нутритивних вредности.
(Стил)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
![СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат](/data/images/2020-11-25/41908_sergejtrifunovic0420022020_kf.jpg?time=1739359130)
СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат
ГЛУМАЦ и бивши председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић коментарисао је продају бизниса Драгана Шолака у Србији.
12. 02. 2025. у 12:02
![ГРАЂАНИ У ПАНИЦИ: Море у Турској се повукло више од 300 метара (ФОТО) ГРАЂАНИ У ПАНИЦИ: Море у Турској се повукло више од 300 метара (ФОТО)](/data/images/2025-02-11/571829_profimedia-0962212937_kf.jpg?time=1739280031)
ГРАЂАНИ У ПАНИЦИ: Море у Турској се повукло више од 300 метара (ФОТО)
НАКОН серије потреса на Санторинију, море у Измиру и многим другим местима дуж егејске обале повукло се више од 200 метара, објавили су турски медији.
11. 02. 2025. у 14:15
![3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: Томпсон - то није будала! Наши хероји су давно починили масакр, а чији смо ми? 3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: Томпсон - то није будала! Наши хероји су давно починили масакр, а чији смо ми?](/data/images/2025-02-11/571873_vedrana-rudan-zoran-milanovic-marko-perkovic-tompson-foto-yt-printscreen-profimedia-ata-images-2_kf.jpg?time=1739290351)
3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: "Томпсон - то није будала! Наши 'хероји' су давно починили масакр, а чији смо ми?"
"ЧИЈИ смо ми? Питајте Загребачку банку, Привредну банку, питајте Хрватску народну банку... Питајте све оне који нам се свакодневно церекају са свих портала и реците, имате Хрватску."
11. 02. 2025. у 17:12
Коментари (0)