Баварска кухиња синоним је за јаку домаћинску храну, која умногоме подсећа на нашу трпезу. Кобасице су незаобилазан део њихове традиције и спремају се на безброј начина.
Повезане вести
КРОМПИР ЧОРБА СА БЛИТВОМ: Најједноставнији топли оброк
Од кромпира можете да направите много укусних јела, а данас вам предлажемо и ову преукусну чорбу.
22. 04. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
ПИТА СА ЈАГОДАМА И ПУДИНГОМ: Укус који ћете обожавати
Комбинација овог воћа са плазмом и пудингом ће освојити ваша чула.
13. 05. 2024. у 21:52
КИФЛИЦЕ СА МАКОМ: Толико су ваздушасте и мекане, да нећете моћи престати да их једете
Кифлице са маком одушевиће сваког ко их проба.
13. 05. 2024. у 20:00
БЕЛА РАДА ТОРТА : Непревазиђена комбинација ораха и чоколаде
Бела рада је занимљива старинска торта која изгледа као чувени цвет бела рада. Прави се од кора које се премазују филом од ораха, а онда се уролају и секу у облику круга. Кругове кора ређате у облику цвета и премазујете чоколадним филом, а неке домаћице користе и познати посластичарски фил.
13. 05. 2024. у 19:00
ДОМАЋА ЧОРБА СА ПИЛЕЋОМ ЏИГЕРИЦОМ: Нема ништа лепше од домаће вруће чорбице
Ову чорбу ћете заволети на први залогај. Џигерица спремљена на овај начин неће бити жилава већ ће се топити у устима, а све то јер се пре стављања у чорбу потапа у млеко на пола сата.
13. 05. 2024. у 17:46
МУСАКА ОД СЛАТКОГ КУПУСА: Јело са којим никада нећете погрешити
Осим што је свеобухватан оброк, пун поврћа, меса, јаја и павлаке, изузетно је укусан.
13. 05. 2024. у 10:22
Коментари (0)