БАВАРСКА ЧОРБА ОД КРОМПИРА И КОБАСИЦЕ: Њена припрема је врло једноставна, а одушевиће све праве гурмане
28. 03. 2024. у 14:41
Баварска кухиња синоним је за јаку домаћинску храну, која умногоме подсећа на нашу трпезу. Кобасице су незаобилазан део њихове традиције и спремају се на безброј начина.
Повезане вести

САВРШЕНА ИДЕЈА ЗА ДАНАШЊИ РУЧАК: Поховане шницле, рестовани кромпир, чорбица, брзо, лако, а преукусно
Комплетан оброк спреман за тили час.
26. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ЛАГАНА И ЗДРАВА ВЕЧЕРА: Направите палента штапиће
Рецепт за укусне штапиће од паленте, хрскави споља, мекани изнутра. Уз комбинацију са јогуртом биће савршени оброк, који можете и понети где год пожелите.
18. 03. 2025. у 16:00

ПУЊЕНЕ, СЛАТКЕ И СОЧНЕ: Рецепт за домаће кифлице неодољивог укуса и мириса
Кад не знате шта би могли да радите, ви засуците рукаве и замесите кифлице.
18. 03. 2025. у 15:00

САЛАТА ОД КЕЛЕРАБЕ, ЈАБУКЕ И ФЕТА СИРА: Једноставна за припрему и готова за само неколико минута
Ако тражите освежавајућу и хранљиву салату ова салата од келерабе, јабуке и фета сира биће прави погодак!
18. 03. 2025. у 14:00

РЕЗАНЦИ СА МАКОМ: Типичан војвођански слатки и старински специјалитет који нас враћа у детињство
Резанци са маком или насуво с маком, како Војвођани зову ово слатко јело, представљају оне укусе по којима се памти детињство.
18. 03. 2025. у 12:30

ДОМАЋА ЧОРБА ОД СРЕМУША: Савршен избор за лаган, здрав и хранљив оброк
Сремуш, познат и као медвеђи лук, осигурава богат, ароматичан укус и висок садржај витамина, искористите све благодети овог здравог пролећног поврћа.
18. 03. 2025. у 11:00
Коментари (0)