ПОСНА КИМ ЧОРБА: Брза припрема и јефтини састојци, веома укусна и освежавајућа
04. 04. 2024. у 17:32
Чорба је одличан начин да се окрепите , може да буде и као комплетан оброк, јер је изузетно заситна и хранљива.
Повезане вести
ОВАКО ШПАНЦИ ПРИПРЕМАЈУ РИБЉУ ЧОРБУ: Од две врсте рибе и морских плодова, а не постоји особа која ће јој одолети (ВИДЕО)
Рибља чорба је идеална за време поста и празника. Прави се лако и брзо, а врсту рибе можете да бирате по укусу.
06. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
Најновије из рубрике
ЛАГАНА И КРЕМАСТА: Пуслица торта, старинска посластица са којом нема грешке
Пуслица торта се прави у слојевима, врло је декоративна и топи се у устима.
13. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
ПИКАНТНА САЛАТА ОД ПЕЧЕНОГ КУКУРУЗА: Тако једноставна, а неодољиво укусна
Ова салата се веома лако припрема, што чини још веће задовољство у њеном ужитку.
13. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
НЕ БАЦАЈТЕ СТАРИ ХЛЕБ: Направите француски тост
Одушевите укућане за доручак овим укусним јелом.
13. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
ДА СУТРА БУДУ НА ТРПЕЗИ: Василице са медом - Слатко пециво које се традиционално прави за Мали Божић
Василице су слатко пециво који се код нас служи на Мали Божић.
13. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
КОЛИКО КВАСЦА ИДЕ НА КИЛОГРАМ БРАШНА: Да вам свако тесто савршено нарасте
Многе жене, посебно оне које немају пуно искуства у кухињи мучи питање колико је потребно ставити квасца у тесто када желимо нешто да направимо.
12. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
Коментари (0)