ЧОРБА ОД ЦЕЛЕРА И КРОМПИРА: Припрема се брзо и лако, а веома је укусна
Чува здравље, а одлична је и за непца.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 2 корена целера
- 2 већа кромпира
- 1 шаргарепа
- уље 2 кашике
- црни лук 1 главица
- со по укусу
- зачин ц по укусу
- бибер по укусу
- брашно 1 кашика
Припрема:
На уљу пропржити ситно сецкан црни лук, додати на коцкице исечен целер и шаргарепу, па пржити заједно са луком. Затим додати коцкице кромпира, па налити око 1,5 л топле воде и кувати око пола сата. Када је поврће омекшало по жељи испасирати, додати брашно размућено у мало воде, посолити, побиберити, зачинити зачином од поврћа и кувати још око 15 минута. Пријатно.
(superrecepti)
Препоручујемо

ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Прави се брзо и лако, а савршена је за посне славе
16. 11. 2024. у 07:00

НАЈБОЉА КРОМПИР ЧОРБА: Једноставно се прави, а има божанствен укус
23. 09. 2024. у 15:00

КРЕМ ЧОРБА ОД ПРАЗИЛУКА СА ЋУФТАМА: Укус који вас неће оставити равнодушним
11. 09. 2024. у 15:55

ВИШЕ ОД 200 ДЕЦЕ ОТРОВАНО У ШКОЛИ, А ОНДА СЕ ПОЈАВИО СНИМАК ИЗ КУХИЊЕ: Камера открила све, ухапшено осам особа (ВИДЕО)
ВИШЕ од 200 деце у једној школи у Кини има повишен ниво олова у крви након што је у њихову храну додаван отровни пигмент – наводно како би изгледала примамљивије.
12. 07. 2025. у 21:32

ОТКРИВЕН УЗРОК ПАДА БОИНГА СА 260 ПУТНИКА: Аудио снимак пилота из кокпита само продубљује мистерију
ИСТРАЖИТЕЉИ су открили узнемирујуће детаље у оквиру прелиминарне истраге пада авиона компаније Air India, на лету 171, у којем је у јуну страдало 260 особа.
12. 07. 2025. у 15:36

СЛАВИМО ПЕТРОВДАН: Шта се данас не ради и шта треба умесити
СРПСКА православна црква и њени верници данас прослављају Петровдан, празник који је посвећен светим апостолима Петру и Павлу.
12. 07. 2025. у 07:34
Коментари (0)