ЧОРБА ОД КАРФИОЛА СА КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ: Припрема се једноставно, а пријаће током хладних дана

Новости онлине

28. 11. 2024. у 09:00

Можда нисте љубитељ карфиола, али ова чорба би могла да промени ваше мишљење.

ЧОРБА ОД КАРФИОЛА СА КИСЕЛОМ ПАВЛАКОМ: Припрема се једноставно, а пријаће током хладних дана

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 1 мања главица карфиола
  • 1 главица црног лука
  • 1,5 шаргарепа
  • 1 пилећа коцка за супу
  • 3 л топле воде
  • 1 кисела павлака
  • 1 јаје
  • 3 кашике уља
  • 1 већи кромпир
  • со и зачини по укусу

Припрема:

Како бисте направили ову чорбу, прво испржите ситно исецкан лук. Шаргарепу исецкану на колутове додајте луку, као и карфиол истрган на цветове. Прелијте топлом водом, а након тога убаците кромпир исецкан на коцкице.

Чорби додајте коцку за супу. У посебној чинији измешајте киселу павлаку са јајетом. Након што се чорба скува, лагано додајте павлаку коју сте умутили са јајетом. Зачините и засолите по жељи.

(stvar ukusa/mondo)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

НЕКА ЈЕСЕН БОЉЕ ЗВУЧИ УЗ АУДИО БМ