РУСКА САЛАТА: Омиљени зимски рецепт, савршен и за празничне, али и свакодневне трпезе
15. 01. 2025. у 15:00
Руска салата спада у класике који се припремају за сваки свечани ручак или догађај. Без ње не може да се замисли ниједан празник ни слава. Оригиналну верзију салате измислио је 1860-их кувар белгијског порекла Лусијен Оливије, кувар Ермитажа, једног од најславнијих московских ресторана.
Повезане вести
ЗАБОРАВИТЕ НА РУСКУ И МИМОЗУ: Чувена румунска салата из рерне, ово свечано предјело украсиће сваку трпезу (ВИДЕО)
Салата од говедине је традиционално румунско и молдавско јело, које се углавном служи када су празници или неке свечане прилике.
19. 12. 2024. у 11:00Новости онлине
РЕЦЕПТ ЗА ПРЕДЈЕЛО КОЈЕ СВИ ВОЛЕ: Мимоза салата, неизоставан прилог на славској или празничној трпези
Мимоза салата је једно од омиљених предјела на српским слављима и свечаностима. Слојеви ренданог поврћа и шунке у комбинацији са павлаком и мајонезом чине заводљиву комбинацију укуса коју сви воле.
20. 11. 2024. у 13:00
Најновије из рубрике
НАЈБОЉИ СОС НА СВЕТУ: Рецепт за тоум (ВИДЕО)
Либански традиционaлни сос текстуром подсећа на мајонез, а обично се припрема од једноставних и јефтиних састојака као што су бели лук, лимунов сок, уље и со.
28. 01. 2025. у 11:00Новости онлине
СТАРИНСКО СРПСКО ЈЕЛО: Кромпирача са пиринчем и кобасицом, право задовољство укуса
Старинско сочно јело које можете да правита са било којом врстом кобасице, коју год да имате, довољан вам је један ред колутова. Лук овом јелу даје сласт, а пиринач у комбинацији са јако мало брашна прави јело кремастим.
28. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
БРЗИНСКИ ДОРУЧАК: Руски уштипци од гриза и младог сира са сувим грожђем и јабукама
Руски уштипци од гриза и младог сира са сувим грожђем и јабукама обожаваће деца, мекани су и топе се у устима.
28. 01. 2025. у 07:00Новости онлине
ПОХОВАНИ КИСЕЛИ КРАСТАВЧИЋИ: Пикантна закуска коју можете брзински да направите
Савршен рецепт када вам дођу изненадни гости.
27. 01. 2025. у 15:00Новости онлине
МОКА ПУСЛИЦЕ: Кафа им даје посебну драж, а поједу се у једном залогају
Ако волите класичне пуслице ове ћете обожавати.
27. 01. 2025. у 13:00Новости онлине
Коментари (0)