КРЕМАСТА ПИЛЕЋА САЛАТА СА КИСЕЛИМ КРАСТАВЦИМА, КРОМПИРОМ И ПАВЛАКОМ: Необична комбинација састојака за неодољив укус
Кремаста пилећа салата је одлична за трпезу.

Foto: Shutterstock
Састојци:
- 4 кромпира
- 400 г пилећег белог меса
- 4 кисела краставца
- 1 мала црвена паприка
- пола главице црвеног лука
- 200 г киселе павлаке
- 2 кашике мајонеза
- 1 кашичица сенфа
- со и бибер по укусу
Рецепт за салату:
Кремаста пилећа салата је идеално решење за трпезу. Можете је сервирати уз месо, мезе, али се може јести и самостално уз тост хлеб.
Кромпире најпре скувајте па када се прохладе исецкајте их на колутове или коцкице по жељи. Пилетину такође скувајте и исецкајте. Краставчиће, паприку и лук исецкајте на ситне коцкице па све помешајте са кромпиром. Додајте прелив који сте направили тако што сте помешали павлаку, мајонез, сенф и зачине.Пажљиво промешајте, пазећи да поврће не изгњечите превише.
(стварукуса.мондо)
Препоручујемо

САЛАТА СА ДИМЉЕНОМ ПИЛЕТИНОМ: Биће главна звезда ваше славске трпезе
26. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

САЛАТА ОД КАРФИОЛА И ОРАХА: Лако се спрема, укусна и здрава
24. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

ПРОТЕИНСКА САЛАТА БЕЗ МЕСА: Одлична идеја како да спремите здрав оброк
16. 01. 2025. у 16:43Новости онлине

ПИКАНТНА САЛАТА ОД ПЕЧЕНОГ КУКУРУЗА: Тако једноставна, а неодољиво укусна
13. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

НОВИНАР БИ ЗА ОВУ РЕЧЕНИЦУ У СВАКОЈ ДРЖАВИ ЗАВРШИО У ЗАТВОРУ: Полицију и тужилаштво који раде свој посао назива “одметнути део”
ОВО што се назива новинаром Нове С у јутарњем програму изговорио је реченицу због које би у свакој држави завршио у затвору.
30. 06. 2025. у 07:38

ХАМНЕИ ПРЕВАРИО ТРАМПА: Америка гађала празно нуклеарно постројење?
ВИСОКИ ирански извори рекли су Реутерсу да је већина високо обогаћеног уранијума на локацији Фордо уклоњена пре америчког напада.
22. 06. 2025. у 10:37

"СЛАГАЛИЦА" ОВО НЕ ПАМТИ: Такмичар од беса полупао тастер
КВИЗ "Слагалица" ретко има несвакидашње ситуације током емитовања, али се необични тренуци дешавају, као и у сваком програму уживо.
29. 06. 2025. у 14:51
Коментари (0)