КАФАНСКА ЧОРБА: Укус традиције који се чува
12. 02. 2025. у 11:00
Окрепиће вам душу и тело од првог залогаја.
Повезане вести

ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

АТРАКТИВНО ИЗГЛЕДА, А ТЕК ШТО ЈЕ УКУСАН: Мраморни колач
Уз јутарњу кафу или топло млеко за вечеру, овај колач је прави избор за вас. Не брините, није тврд као мрамор, само тако изгледа, а мек је као душа.
04. 05. 2025. у 12:00

СЛАСНИ ГУРМАНСКИ РУЧАК: Зачињене свињске крменадле запечене у рерни
Зачињене свињске крменадле запечене у рерни су брз и прави гурмански ручак који ћете увек радо да припремате.
04. 05. 2025. у 09:00

САВРШЕН ЛАГАНИ ПРОЛЕЋНИ РУЧАК: Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром
Чамци од тиквица пуњени пилетином и сиром одлични су за пролећни лагани ручак.
03. 05. 2025. у 09:00

АКО НИСТЕ, ОБАВЕЗНО ГА САДА ПРОБАЈТЕ: Украјински кукурузни хлеб са младим луком, савршен за доручак, или уз мезе (ВИДЕО)
ПОЗНАТ је као "перјани" или зелени хлеб, због зелених стабљика младог лука које се исецкане стављају у тесто.
03. 05. 2025. у 07:00

СИТНИ КОЛАЧ ЗА КРУПНИ ЗАЛОГАЈ: Лешник гнезда, мало десерт савршенство
КАДА би лешници расли у оваквим гнездима, сигурни смо да би их сва деца "испразнила" за тили час.
02. 05. 2025. у 16:00
Коментари (0)