ШПАНСКА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И ПРШУТОМ: Нема кувања, а успева и почетницима у кухињи
20. 02. 2025. у 10:47
Саламорехо је традиционална супа пореклом из Андалузије (југ Шпаније), а прави се од парадајза, бајатог хлеба, уља и белог лука. Обично се служи са куваним јајетом и сецканом пршутом.
Повезане вести

ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње
Сочна и здрава, за право уживање.
22. 04. 2025. у 10:00

ЧОРБА СА ЈАЈИМА: Фантастичан рецепт који морате пробати
Једноставна чорбица са јајима је окрепљујућа, а једноставно се прави и има јефтине састојке.
09. 03. 2025. у 13:30
Најновије из рубрике

БЕЗЕ РОЛАТ СА МАЛИНАМА: Савршен спој хрскаве коре и кремастог фила, спреман очас посла! (ВИДЕО)
СА слатко-киселим укусом малина, сваки залогај доноси освежавајућу комбинацију текстура и укуса.
06. 06. 2025. у 09:00

ЈАГЊЕТИНА КОЈОЈ НЕЋЕТЕ МОЋИ ДА ОДОЛИТЕ: Запечена са киселим млеком
Ово је прави специјалитет! Уколико сте љубитељ јагњећег меса немојте пропустити да пробате.
06. 06. 2025. у 07:00

НЕОДОЉИВО: Сочна пита са бананама и тапиоком
ПОСЛАСТИЦА коју ће укућани обожавати.
05. 06. 2025. у 11:00

ПРЕУКУСНА, А ЗДРАВА: Овсена каша са бобичастим воћем
СУПЕР за доручак или ужину.
05. 06. 2025. у 09:00

СПРЕМА СЕ БРЗО И ЛАКО, А СОЧНА ЈЕ И МЕКАНА: За ову пицу не треба да месите тесто
ТАКОЗВАНО течно тесто за пицу је мекано, а фил остаје сочан и кад се испече.
05. 06. 2025. у 07:00
Коментари (0)