ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње
22. 04. 2025. у 10:00
Сочна и здрава, за право уживање.
Повезане вести

ЈЕДНОСТАВНА ЗА ПРИПРЕМУ, А ТАКО УКУСНА И ОСВЕЖАВАЈУЋА: Парадајз чорба са босиљком и жалфијом
Окрепљујућа чорбица, идеална за сваки ручак.
28. 04. 2025. у 11:00

ШПАНСКА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КУВАНИМ ЈАЈИМА И ПРШУТОМ: Нема кувања, а успева и почетницима у кухињи
Саламорехо је традиционална супа пореклом из Андалузије (југ Шпаније), а прави се од парадајза, бајатог хлеба, уља и белог лука. Обично се служи са куваним јајетом и сецканом пршутом.
20. 02. 2025. у 10:47Joвана Васић

ЧОРБА ОД ПЕЧЕНОГ ПАРАДАЈЗА И ЛУКА: Припрема је необична, али једноставна, а укус божанствен (ВИДЕО)
Ако уживате у чорбама од поврћа, ова несвакидашња варијанта од печеног парадајза ће вам се сигурно допасти.
19. 02. 2025. у 09:00Јована Васић
Најновије из рубрике

РЕЦЕПТ ЗА НАЈЛАКШЕ ПИРОШКЕ: Без пржења у уљу, без квасца, готове за 20 минута (ВИДЕО)
ОВЕ пирошке су споља хрскаве, а изнутра меке и ароматичне – праве се брзо, а једу још брже.
14. 05. 2025. у 07:00

ОСВЕЖАВА И ДАЈЕ СНАГУ: Пролећна салата од шаргарепе и сувог грожђа
ПРОЛЕЋНА салата од шаргарепе и сувог грожђа је освежавајућа и даје енергију.
13. 05. 2025. у 23:10

НЕСТВАРНО КРЕМАСТИ: Колачићи препуни чоколадног фила
КОЛАЧИЋИ препуни чоколадног фила се једноставно праве, а изгледају попут колача из посластичарнице.
13. 05. 2025. у 21:00

БОЉИ НЕГО ИЗ ПЕКАРЕ: Рецепт за домаће ђевреке
УКОЛИКО сте љубитељ домаћих пецива, испробајте и овај рецепт за најбољи ђеврек.
13. 05. 2025. у 19:00

НЕВЕРОВАТНО УКУСНА: Круна од лиснатог теста са спанаћем и козијим сиром
ОВА круна од лиснатог теста са спанаћем и козјим сиром прави је хит за сваку прилику – изгледа импресивно, а припрема се лако.
13. 05. 2025. у 16:45
Коментари (0)