ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње

Новости онлине

22. 04. 2025. у 10:00

Сочна и здрава, за право уживање.

ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 500 мл пасираног парадајза 
  • 500 мл воде
  • 1 шака макарона
  • 1 кашика шећера
  • 1 кашика сувог зачина
  • 1 мања главица црног лука
  • 2 кашике брашна
  • 2 чена белог лука
  • сецкани першун
  • 3 кашике уља
  • со, бибер

Припрема

Ситно сецкан црни и бели лук пропржите на загрејаном уљу у шерпи. Додајте брашно и динстајте на тихој ватри. Скините са шпорета и додајте парадајз, уз непрестано мешање. Затим налијте воду и кувајте. Кад прокључа, додајте макароне, першун и зачине. Посолите и побиберите.

(trpeza)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

НАЈЛЕПША КУПАЛИШТА ЧЕКАЈУ НА ВАС: Летња сезона почиње, a Србија нуди безброј савршених оаза мира