Умутите јаја са шећером, додајте омекшали маргарин, брашно, ванилин шећер и прашак за пециво. Смесу ставите у плех који сте добро подмазали маргарином.
Комбинација богате тамне чоколаде и свежег бобичастог воћа даје овом чизкејку неодољиву ноту. Савршен је као елегантан дезерт за свечану трпезу или као посластица уз поподневну кафу.
Свежи парадајз, мирисни тимијан и нежно месо бакалара спајају се у овом једноставном рецепту који доноси море на ваш сто. За мање од пола сата добијате здрав и укусан ручак или вечеру.
Желите лагану, али укусну вечеру? Нежни филети пангасиуса у кремастом сосу са шаргарепом, тиквицом и празилуком спремни су за мање од 20 минута – савршено за сваки дан.
Коментари (0)