
Политика


"СРБИЈА НИЈЕ ШАКА ЗОБИ" Вучић присуствовао литургији у Цркви Лазарици у Крушевцу (ФОТО)
27. 06. 2025. у 19:28



ВУЧИЋ ИЗ КРУШЕВЦА: Ултиматум није прихваћен, не морате да чекате сутра до 21 сат! Србија никад не прихвата ултиматуме
27. 06. 2025. у 18:56 >> 18:57
Тенис

ВИМБЛДОН 2025. НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ: Србин добио неочекивану позивницу за главни жреб!
27. 06. 2025. у 18:35

ШОК ПРЕД ПОЧЕТАК ВИМБЛДОНА! Јаник Синер добио ужасне вести, ово никако није желео
27. 06. 2025. у 16:35

ВИМБЛДОН, НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ: Олга Даниловић и Нина Стојановић сазнале противнице
27. 06. 2025. у 12:39


Фудбал

СУД ЗА АРБИТРАЖУ ДОНЕО ПРЕСУДУ: Црвена звезда остварила велику победу!
27. 06. 2025. у 19:29



КАКВО ПОЈАЧАЊЕ У ЖЕЛЕЗНИЧАРУ: Тотенхемов ђак, репрезентативац Бугарске стигао у Панчево
27. 06. 2025. у 16:00

Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom