Тенис
АЛКАРАЗ БАШ ВОЛИ ОВАЈ ТУРНИР: Ево где ће Шпанац сигурно наступити наредне године
18. 11. 2025. у 16:10
ОБЈАВИО КРАЈ СА 29 ГОДИНА: Четвртфиналиста Вимблдона завршио каријеру!
18. 11. 2025. у 12:50
ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Карлос Алкараз повукао шокантан потез
18. 11. 2025. у 10:04 >> 11:10
Фудбал
"АУ, К'О АВИОН, БРАТЕ!" Црвена звезда представила ново појачање (ВИДЕО)
18. 11. 2025. у 14:44
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom