
"БУДАЛА СЕ НАШЛА НА ПОЛОЖАЈУ" Шешељ о Милатовићу: Он је црногорски усташа
15. 09. 2025. у 00:01
15. 09. 2025. у 00:01
14. 09. 2025. у 22:52
13. 09. 2025. у 16:31
14. 09. 2025. у 21:24 >> 21:25
14. 09. 2025. у 21:32 >> 21:25
14. 09. 2025. у 19:34
14. 09. 2025. у 19:13
14. 09. 2025. у 18:54 >> 19:00
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom