
Политика


"СА ПУТИНОМ О ЕНЕРГЕТИЦИ И НИС-У": Вучић о темама разговора са руским председником
08. 05. 2025. у 14:37


"ВИШЕ ВАЖНИХ ТЕМА СА ТОКАЈЕВИМ" Вучић: Разговараћемо о улагањима у Србију
08. 05. 2025. у 13:54

Тенис

ОВО НИКО НИЈЕ ОЧЕКИВАО: Ево шта је Ига Швјонтек урадила после породичне трагедије
08. 05. 2025. у 14:55


УРАДИО ЈЕ ТО ПРОТИВ СРБИНА: Грикспур стао раме уз раме са легендарним Холанђанином
08. 05. 2025. у 09:11

ОЛГА ДАНИЛОВИЋ УСПЕШНО ЗАВРШИЛА ДАН: Ево шта је све зарадила победом у Риму
07. 05. 2025. у 22:23

БРАВО ОЛГА: Српкиња избацила освајачицу 10 Гренд слем титуле и прошла даље у Риму
07. 05. 2025. у 22:07
Фудбал

ЕУФОРИЈА У ЕНГЛЕСКОЈ! Дејвид Бекам и Гари Невил преузели удео у власништву једног клуба
08. 05. 2025. у 15:13


ШТА НАПРИЧА, ЧОВЕЧЕ: Тренер Арсенала нереалан после елиминације од Пари Сен Жермена
08. 05. 2025. у 13:40


Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom