СПЕЦИЈАЛНИ РАТ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Вучић - Овако функционише фабрика лажи
26. 12. 2024. у 23:19
26. 12. 2024. у 18:19
26. 12. 2024. у 14:13
26. 12. 2024. у 22:15
26. 12. 2024. у 21:06
26. 12. 2024. у 19:38
26. 12. 2024. у 19:10
26. 12. 2024. у 18:33
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom