Политика
МОСКВА САОПШТИЛА Србија одолева притисцима: Муниција не иде сумњивим купцима
22. 12. 2025. у 16:17
Тенис
СКАНДАЛ! Тенисер суспендован на 12 година, наместио 22 меча - све у 2024. години!
22. 12. 2025. у 16:17
СРБИН ЈЕ РАЗОТКРИВЕН! Ево где и са ким се Новак Ђоковић спрема за нову сезону
22. 12. 2025. у 12:30
ТЕНИСКИ СВЕТ У НЕВЕРИЦИ! Бивши тренер Новака Ђоковића преузима Карлоса Алкараза?
22. 12. 2025. у 10:07
Фудбал
НОВА ЕРА НА МАРАКАНИ! Дејан Станковић преузео Звезду и изненадио и "делије" и Русе!
22. 12. 2025. у 14:45 >> 15:35
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom