Политика
ВУЧИЋ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА МИСИЈЕ ММФ-А: Циљ очување стабилности и даљи економски раст
27. 10. 2025. у 11:29
Тенис
РУСИЈА У НЕВЕРИЦИ: Њена највећа млада звезда спорта има психичке проблеме
26. 10. 2025. у 21:58
"НА ТО ПИТАЊЕ НЕ МОГУ ДА ДАМ ОДГОВОР!" Јаник Синер о теми која занима планету...
26. 10. 2025. у 17:45
Фудбал
РАСУЛО У ЈУВЕНТУСУ! Хрват добио отказ, шта то значи за Душана Влаховића?
27. 10. 2025. у 12:48
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom