
Политика



"ОВО ЈЕ БИО ВИШЕСТРУКИ ПОКУШАЈ УБИСТВА" Вучић о дивљању блокадера: Насиље које су спровели у Новом Саду Србија није видела
13. 08. 2025. у 23:06 >> 00:00


ВУЧИЋ ЈАСАН: Биће похапшени сви који су желели Србију да увуку у грађански рат!
13. 08. 2025. у 23:55
Тенис

НЕСТВАРНО! Гледајте тениску репрезентацију Србије у Дејвис купу за само 500 динара!
13. 08. 2025. у 18:54

И ОНА ЋЕ ИГРАТИ НА ЈУ-ЕС ОПЕНУ: Венус Вилијамс добила специјалну позивницу за гренд слем
13. 08. 2025. у 18:02



Фудбал



КИПРАНИ ГЛЕДАЈУ И НЕ ВЕРУЈУ: Ево шта чека Пафос на гостовању Звезди у Београду
13. 08. 2025. у 21:39

БЛАГОЈЕВИЋ ВЕРУЈЕ У ПРОЛАЗ: Дошли смо без беле заставе, нисмо става да смо прежаљени
13. 08. 2025. у 21:14

Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom