Тенис
ТЕНИС У ШОКУ! Јаник Синер представио свету рођеног брата - Руса из Русије!
18. 11. 2024. у 20:03
И ТО ЈЕ МОРАЛО ДА СЕ ДЕСИ: Новак Ђоковић најлошије пласиран на АТП листи од 2018. године
18. 11. 2024. у 19:50
НАДАЛ НЕЋЕ ПОМПУ ЗА ОПРОШТАЈ: Овде сам да помогнем тиму да освојимо Дејвис куп
18. 11. 2024. у 15:37
Фудбал
А У ЛЕСКОВЦУ... Цео свет бруји о ономе што се десило после меча Србије и Данске
19. 11. 2024. у 08:37
КАТАСТРОФА ЗА СРБИЈУ! Пикси у страшним проблемима пред бараж мечеве у Лиги нација
19. 11. 2024. у 08:13
ПИКСИ ЗАГРМЕО: "Знате шта смо успели? Да гурнемо Швајцарску доле, то ми је баш драго!"
18. 11. 2024. у 23:52
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom