
Тенис


ИДЕМ КОРАК ПО КОРАК И УЖИВАМ: Олга Даниловић о својој каријери, репрезентацији, циљевима
06. 06. 2025. у 20:55


АЛЕКСАНДРА КРУНИЋ У ФИНАЛУ РОЛАН ГАРОСА! Фантастичан успех српске тенисерке
06. 06. 2025. у 16:34

"ОТЕРАЈ ОЦА, ТО НИЈЕ ДОВОЉНО": Борис Бекер имао важну поруку за Зверева
06. 06. 2025. у 16:00
Фудбал

ПАДА РЕКОРД БАЛКАНА! Нападач црвено-белих одлази, обештећење 40.000.000 евра!
06. 06. 2025. у 22:50



"ВЕЛИКИ ЈЕ ПРОБЛЕМ..." Селектор Албаније од својих играча тражио само једно
06. 06. 2025. у 20:27

ДРОНОВИ СУ СТВАР ПРОШЛОСТИ: Албанци ово спремају Србима за меч у Тирани?
06. 06. 2025. у 19:59
Klokan
05.02.2023. 10:24
Ma hajde 20 minuta, pa ni krompir ne može da se obari za to vreme a ne sve da se napravi. Eventualno za 20 minuta mogu već pripremljene iz zamrzivača...
Minja
05.02.2023. 12:49
Samo kuvanje krompira traje 20 minuta, tako da za te knedle treba oko sat vremena. Inače u Vojvodini se gotove knedle služe na daleko sočniji i ukusniji način. Kada se skuvaju i prebace na tiganj na kome se prepekla prezla u koju se uvaljaju knedle, dodaje se vanilin šećer i cimet, a onda knedle preliju sa nekoliko kašika rastopljenog putera u toplom mleku. Sočno i ukusno , za razliku od suvih knedli koje se služe u Beogradu.
ana
06.02.2023. 02:12
zaboravili ste da napomenete da se knedle nakon kuvanja proprze sa prezlama i preliju secerom