ЗА СВЕ СЛАДОКУСЦЕ: Кремасти сочни колач са пудингом и воћем (ФОТО/ВИДЕО)
11. 02. 2023. у 14:15
ХАРМОНИЈА укуса.
Најновије из рубрике
![ЧИЗБУРГЕР ПИТА: Сласна и сочна, одушевиће и оне избирљиве ЧИЗБУРГЕР ПИТА: Сласна и сочна, одушевиће и оне избирљиве](/data/images/2024-10-01/532167_pita-sa-mesom_kf.jpg?time=1739190795)
ЧИЗБУРГЕР ПИТА: Сласна и сочна, одушевиће и оне избирљиве
Чизбургер пита препуна је меса и има сир који се топи одозго. Сервирајте је уз неки од омиљених сосова.
12. 02. 2025. у 07:00Јована Васић
![ВАЗДУШАСТЕ, МЕКАНЕ, ПРАВЕ СЕ БРЗО И ЛАКО: Турске капе - Колач за који су вам довољна два јаја ВАЗДУШАСТЕ, МЕКАНЕ, ПРАВЕ СЕ БРЗО И ЛАКО: Турске капе - Колач за који су вам довољна два јаја](/data/images/2025-02-11/571703_kolac-turske-kape_kf.jpg?time=1739285459)
ВАЗДУШАСТЕ, МЕКАНЕ, ПРАВЕ СЕ БРЗО И ЛАКО: Турске капе - Колач за који су вам довољна два јаја
Турске капе су неодољиво ваздушасте и мекане, а није их уопште компликовано направити! Углавном и све намирнице увек имате у кухињи, те овај колач зачас може да се нађе на вашој трпези. Свако ко је пробао овај колач, одушевио се укусом.
11. 02. 2025. у 15:50Јована Васић
![КЕШКУЛ: Рецепт за традиционални турски пудинг КЕШКУЛ: Рецепт за традиционални турски пудинг](/data/images/2025-02-10/571495_shutterstock-2425654185_kf.jpg?time=1739218012)
КЕШКУЛ: Рецепт за традиционални турски пудинг
Бројне рецепте смо преузели од Турака, па су нам најпознатије баклава, туфахије, сарма и слично. Међутим, мање познат али не и мање укусан је и кешкул, оријентални рецепт за пудинг на бази бадема.
11. 02. 2025. у 11:00Јована Васић
![МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО) МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-10/571371_372949-musakaa-piletina-i-pirinac_kf.jpg?time=1739190850)
МУСАКА СА ПИЛЕТИНОМ И ПИРИНЧЕМ: Мало другачији рецепт, али једнако укусан (ВИДЕО)
Још један лаган ручак који се брзо спрема.
11. 02. 2025. у 09:00Новости онлине
![ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа](/data/images/2024-06-04/492515_shutterstock-razani-hleb_kf.jpg?time=1739190659)
ОРИГИНАЛНИ РЕЦЕПТ ЗА ТАИН: Српски војнички хлеб, дуготрајан је, не квари се брзо, а мекан као душа
Таин се прави од мешавине ражаног и белог брашна у односу 70 према 30 одсто. .
11. 02. 2025. у 07:00Новости онлине
Коментари (0)