ЧОКОЛАДНИ МУС ОД ДВА САСТОЈКА: Класичан рецепт који ће вас одушевити једноставношћу! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
ИДЕАЛАН рецепт за све љубитеље чоколаде!
Засладите се домаћим чоколадним мусом, који се лако прави, а има богат укус.
Рецепт за чоколадни мус
Састојци:
400 г црне чоколаде
2 шоље слатке креме или шлага
чоколадни топинг
једна поморанџа и пар листића нане
Припрема:
1) Чоколаду истопите на пари. Мешајте како би била глатка и без грудвица.
2) Оставите да се прохлади, па у њу додајте 2 шоље шлага или умућену слатку крему. Добро промешајте како би се сјединило.
3) Смесу сипајте у шприц. На дно чаше сипајте топинг од чоколаде, затим шприцем нафилујте половину чаше или друге посуде, ставите комадиће поморанџе и пар листића нане и поново нафилујте.
Пријатно!
За још рецепата запратите нас на Виберу.
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
НАПРАВИТЕ САМСУ: Рецепт за традиционалну питу са сиром (ВИДЕО)
02. 08. 2023. у 07:00
ИНТЕГРАЛНИ ХЛЕБ БЕЗ КВАСЦА: Не гоји, а чува и ваше здравље (РЕЦЕПТ)
01. 08. 2023. у 11:00
САТАРАШ СА МЛАДИМ КРОМПИРИЋИМА: Омиљени летњи ручак! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
20. 07. 2023. у 17:08
ЧОКОЛАДА И ОРАСИ ЗА САВРШЕН СЛАТКИШ: Спрема се брзо и лако (ВИДЕО)
15. 07. 2023. у 16:31
ВЕЛИКА ПОБЕДА РУСА У ЧАСОВОМ ЈАРУ: "Избачени су, у току чишћење стамбених зграда"
ОРУЖАНЕ снаге Руске Федерације избациле су украјинске трупе са територије фабрике ватросталних материјала у Часовом Јару, а непријатељ је потиснут у приватни сектор. У току је чишћење стамбених зграда у граду, изјавио је саветник председника ДНР-а Игор Кимаковски.
14. 01. 2025. у 10:56
ХРВАТСКИ СТРУЧЊАК: Поштовање до неба "Ер Србији", а вама неспособним олошима у Хрватској - срам вас било
ХРВАТСКА има битно више авио-путника него Србија. Међутим, Ер Србија је потпуно доминантна у региону, пише хрватски ваздухопловни аналитичар и стручњак Ален Шћурић са регионалног портала "Замааеро", чији текст преносимо у целости.
14. 01. 2025. у 11:38
ОД КОЛЕГА ИЗ "ПОТЕРЕ", САМО МЕМЕД: Зашто "трагачи" нису били на сахрани?
МИЛОРАД Милинковић преминуо је у 60. години на Божић, у цркви у Јабуковцу где је пратио литургију.
13. 01. 2025. у 20:59
Коментари (0)