ЧОКОЛАДНИ МУС ОД ДВА САСТОЈКА: Класичан рецепт који ће вас одушевити једноставношћу! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
ИДЕАЛАН рецепт за све љубитеље чоколаде!

Foto: Shutterstock
Засладите се домаћим чоколадним мусом, који се лако прави, а има богат укус.
Рецепт за чоколадни мус
Састојци:
400 г црне чоколаде
2 шоље слатке креме или шлага
чоколадни топинг
једна поморанџа и пар листића нане
Припрема:
1) Чоколаду истопите на пари. Мешајте како би била глатка и без грудвица.
2) Оставите да се прохлади, па у њу додајте 2 шоље шлага или умућену слатку крему. Добро промешајте како би се сјединило.
3) Смесу сипајте у шприц. На дно чаше сипајте топинг од чоколаде, затим шприцем нафилујте половину чаше или друге посуде, ставите комадиће поморанџе и пар листића нане и поново нафилујте.
Пријатно!
За још рецепата запратите нас на Виберу.
Препоручујемо

НАПРАВИТЕ САМСУ: Рецепт за традиционалну питу са сиром (ВИДЕО)
02. 08. 2023. у 07:00

ИНТЕГРАЛНИ ХЛЕБ БЕЗ КВАСЦА: Не гоји, а чува и ваше здравље (РЕЦЕПТ)
01. 08. 2023. у 11:00

САТАРАШ СА МЛАДИМ КРОМПИРИЋИМА: Омиљени летњи ручак! (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
20. 07. 2023. у 17:08

ЧОКОЛАДА И ОРАСИ ЗА САВРШЕН СЛАТКИШ: Спрема се брзо и лако (ВИДЕО)
15. 07. 2023. у 16:31

ВЕШТАК ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ДЕЧАКУ УБИЦИ: Ево зашто је Коста пуцао на чувара школе, није га потресло сазнање кога је све убио
ЗАКЉУЧИЛИ смо да је Коста био способан да управља својим поступцима у време извршења злочина и да та способност није била битно смањена. Постоји једна краткотрајна ометеност, за период у учионици за који он каже да нема сећања, али он је све радио по плану. То указује да је он управљао својим поступцима.
05. 06. 2025. у 17:05

"ОЛ СТАР" СЕ МЕЊА ИЗ КОРЕНА, Никола Јокић ће добити прилику да заблиста као никада! (ВИДЕО)
НБА лига је донела одлуку да из корена промени формат "ол-стар" меча, потврдио је комесар лиге Адам Силвер.
04. 06. 2025. у 21:50

ДА ЛИ ЈЕ ОВО ПРАВИ РАЗЛОГ: Откривено зашто је Макрон "добио по носу", Брижит ово није могла да поднесе (ФОТО)
ИНТЕРНЕТ нема милости, а теорије завере се нижу једна за другом...
05. 06. 2025. у 12:00
Коментари (0)