ОДУШЕВИЋЕТЕ СЕ КАКО СЕ БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО ПРАВИ: Јабуке у лиснатом тесту - колико је ова посластица укусна!

Novosti online

27. 12. 2023. у 07:00

ОД пар састојака направите одличан слаткиш од ког ће цела кућа мирисати.

ОДУШЕВИЋЕТЕ СЕ КАКО СЕ БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО ПРАВИ: Јабуке у лиснатом тесту - колико је ова посластица укусна!

Фото Shutterstock

Потребно:

* 1 паковање лиснатог теста
* 1-2 веће јабуке
* 1/2 шољице шећера
* 1 кашика цимета
* 1 јаје

Фото Shutterstock

Припрема:

1. Лиснато тесто исеците на траке дебљине око једног центиметра. Јабуке ољуштите, исеците на колутове дебљине око пола центиметра и извадите средину с коштицама (то можете да урадите металним чепом).

2. У посуди помешајте цимет и шећер и сваки колут јабуке уваљајте у њу. Траке лиснатог теста пажљиво обмотајте око јабуке. Премажите умућеним јајетом и поспите остатком цимета и шећера.

3. Пеците на 180 степени око 20 минута.

(Stil)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

НОВИ БИКОВСКИ ТРЕНД? Три алт‑криптовалуте које треба пратити у јуну