ОДУШЕВИЋЕТЕ СЕ КАКО СЕ БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО ПРАВИ: Јабуке у лиснатом тесту - колико је ова посластица укусна!
ОД пар састојака направите одличан слаткиш од ког ће цела кућа мирисати.
![ОДУШЕВИЋЕТЕ СЕ КАКО СЕ БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО ПРАВИ: Јабуке у лиснатом тесту - колико је ова посластица укусна! ОДУШЕВИЋЕТЕ СЕ КАКО СЕ БРЗО И ЈЕДНОСТАВНО ПРАВИ: Јабуке у лиснатом тесту - колико је ова посластица укусна!](/data/images/2023-12-20/436012_88544_fmob.jpg)
Фото Shutterstock
Потребно:
* 1 паковање лиснатог теста Фото Shutterstock
* 1-2 веће јабуке
* 1/2 шољице шећера
* 1 кашика цимета
* 1 јаје
Припрема:
1. Лиснато тесто исеците на траке дебљине око једног центиметра. Јабуке ољуштите, исеците на колутове дебљине око пола центиметра и извадите средину с коштицама (то можете да урадите металним чепом).
2. У посуди помешајте цимет и шећер и сваки колут јабуке уваљајте у њу. Траке лиснатог теста пажљиво обмотајте око јабуке. Премажите умућеним јајетом и поспите остатком цимета и шећера.
3. Пеците на 180 степени око 20 минута.
(Stil)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
![СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат](/data/images/2020-11-25/41908_sergejtrifunovic0420022020_kf.jpg?time=1739359130)
СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ О ПРОДАЈИ СББ-А: Добра је фора да се на крају продаш фирми с којом си водио рат
ГЛУМАЦ и бивши председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић коментарисао је продају бизниса Драгана Шолака у Србији.
12. 02. 2025. у 12:02
![ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи](/data/images/2025-02-12/572152_jasna-bosnjakovic-nikad-nije-kasno_kf.jpg?time=1739372786)
ОТКРИВЕН УЗРОК СМРТИ СРПСКЕ ПЕВАЧИЦЕ: Преминула у колима Хитне помоћи
ЈАСНА Бошњаковић, певачица и некадашња учесница шоуа „Никад није касно“, преминула је изненада у 48. години, на путу ка болници.
12. 02. 2025. у 16:05
![ПОЈАВИО СЕ СНИМАК ПАДА САД ЛОВЦА: 20 м висок облак крхотине и воде, сјурио се ОГРОМНОМ брзином - кобан маневар обилажења (ВИДЕО) ПОЈАВИО СЕ СНИМАК ПАДА САД ЛОВЦА: 20 м висок облак крхотине и воде, сјурио се ОГРОМНОМ брзином - кобан маневар обилажења (ВИДЕО)](/data/images/2025-02-13/572424_pad-aviona-2_kf.jpg?time=1739459046)
ПОЈАВИО СЕ СНИМАК ПАДА САД ЛОВЦА: 20 м висок облак крхотине и воде, сјурио се ОГРОМНОМ брзином - кобан "маневар обилажења" (ВИДЕО)
БОРБЕНИ авион "EA-18G Growler" америчке ратне морнарице срушио се у заливу Сан Дијего у Сједињеним Америчким Државама у среду ујутру, јавља "ABC News". Портпарол морнарице је потврдио да је посада авиона искочила, а да су их спасили припадници обалске страже САД-а.
13. 02. 2025. у 16:04 >> 16:04
Коментари (0)