ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана
Ребарца могу да буду од различитих врста меса, а у овом рецепту се користе свињска ребарца.
![ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана ЛЕПЕ СЕ ЗА ПРСТЕ: Ребарца са савршеним преливом, као из ресторана](/data/images/2024-06-15/496626_shutterstock-1929416018_fmob.jpg)
Фото Shutterstock
Састојци:
1,5 кг свињских ребараца
2 кашике шећера
1 кашичица љуте паприке
1 кашичица белог лука у праху
1 кашичица црвеног лука у праху
1 кашичица слатке паприке
Со и бибер по укусу
250 мл роштиљ соса
Рецепт за ребарца са савршеним преливом као из ресторана:
Загрејте рерну на 150 степени. Помешајте смеђи шећер, обичан шећер, љуту паприку у праху, бели лук у праху, црни лук у праху, слатку паприку у праху, 2 кашичице соли и бибер. Ставите ребра на комад фолије довољно велик да се пресавије и затвори, а затим их ставите на плех за печење. Поспите смесу зачина по врху ребара. Умотајте фолију око ребарца и добро затворите да током печења не исцури сок. Пеците док месо не омекша и док не буде могло лако да се одвоји од костију виљушком, око 2 сата.
(Ствар укуса)
БОНУС САДРЖАЈ
Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.
Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.
Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.
JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.
Препоручујемо
![„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли... „КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за Билд о руским бомбама - Ово није могло да се замисли...](/data/images/2021-05-10/94398_untitled_kf.jpg?time=1719076408)
„КАО ДА НИКАДА НИСУ ПОСТОЈАЛЕ“ Немачки новинар у репортажи за "Билд" о руским бомбама - "Ово није могло да се замисли..."
НА ЗАПАДУ нису могли да верују да постоји тако масивна бомба као што је ФАБ-3000 коју су руске снаге недавно употребиле у Украјини, оцењује немачки новинар Јулијан Репке у репортажи за „Билд“.
22. 06. 2024. у 19:05
![НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО) НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО)](/data/images/2024-06-22/499409_mixcollage-22-jun-2024-05-36-pm-7703_kf.jpg?time=1719098240)
НЕВРЕМЕ ТУТЊИ СРБИЈОМ: Почео и град, могуће и суперћелијске олује (ФОТО/ВИДЕО)
Снажна грмљавинска олуја са Подриња обрушила се на Крупањ.
22. 06. 2024. у 17:11 >> 17:30
![СВИ ГЛЕДАЈУ У ЊЕНЕ НОГЕ: Јелена у белом минићу, а тек да видите са ким је (ФОТО) СВИ ГЛЕДАЈУ У ЊЕНЕ НОГЕ: Јелена у белом минићу, а тек да видите са ким је (ФОТО)](/data/images/2024-06-24/499817_99252-jelena-djokovic-foto-ata-images-a-ahel-ig_kf.jpg?time=1719215544)
СВИ ГЛЕДАЈУ У ЊЕНЕ НОГЕ: Јелена у белом минићу, а тек да видите са ким је (ФОТО)
ЊЕНЕ витке ноге дошле су у први план...
24. 06. 2024. у 09:52
Коментари (0)