КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО ЗА РАСХЛАЂИВАЊЕ: Чоколадни чизкејк у чаши, спреман за 5 минута

Татјана Марковић

18. 06. 2024. у 18:48

ДАНАС вам доносимо један супер рецепт за чизкејк који се спрема у чаши и то за свега 5 минута.

КРЕМАСТО САВРШЕНСТВО ЗА РАСХЛАЂИВАЊЕ: Чоколадни чизкејк у чаши, спреман за 5 минута

Фото Shutterstock

Састојци:

40 г житарица са медом

90 г чоколаде 
500 г крем сира
100 мл слатке павлаке  
3 кашике меда 
нутела или истопљена чоколада 

Рецепт за чизкејк у чаши спреман за 5 минута:

Истопите чоколаду и помешајте је са житарицама са укусом меда. Све лепо сједините, па ставите на дно украсне чаше. Помешајте крем сир са медом и лепо умутите. Затим додајте умућену слатку павлаку и све лепо сједините. Сипајте у чаше. Можете да прелијете истопљеном нутелом или чоколадом, или да ставите мало слакте павлаке на врх и изрендте чоколаду преко.

(Ствар укуса)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: Томпсон - то није будала! Наши хероји су давно починили масакр, а чији смо ми?

3 МИЛИОНА СЛЕПАЦА У ХРВАТСКОЈ: "Томпсон - то није будала! Наши 'хероји' су давно починили масакр, а чији смо ми?"

"ЧИЈИ смо ми? Питајте Загребачку банку, Привредну банку, питајте Хрватску народну банку... Питајте све оне који нам се свакодневно церекају са свих портала и реците, имате Хрватску."

11. 02. 2025. у 17:12

Коментари (0)

ТЕНИСКА РЕВОЛУЦИЈА: Ово је незапамћено! Тачка после које нема повратка