ВОЋНЕ ДАМЕ: Један од најлепших посних ситних колача, једноставно се прави, а укус је фантазија
04. 12. 2024. у 17:00
Рецепт за савршен посни колач.
Повезане вести
НИКОЉДАНСКА ПОСНА САЛАТА ОБАВЕЗНА ЈЕ НА СЛАВСКОЈ ТРПЕЗИ: Може вам послужити као предјело, или укусан оброк
Свети Никола је једна од највећих слава на нашим просторима, тако да они који је не славе обично иду у госте код неког ко слави.
16. 12. 2024. у 11:00
ПОСНА КРЕМ ЧОРБА: Здрава и једноставна за припрему
У току је пост, па је идеално време за једну посну чорбицу.
03. 12. 2024. у 11:00
ПОСНЕ ЋУФТЕ ОД ПАСУЉА: Сочно јело које ће на Светог Николу да одушеви све за столом
Уз посне ћуфте од пасуља, нико неће приметити да нема меса на слави. Врло су укусне и идеалне за славску трпезу.
16. 12. 2024. у 13:00
ПОСНА ПИЦА: Толико је укусна да ћете је стално правити
Уколико преферирате веганску исхрану или постите, предлажемо вам рецепт за пицу која је довољно лагана, али и храњива захваљујући нутритивном богатству њених састојака.
14. 12. 2024. у 13:00
ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастично предјело за славску трпезу
Слани ролати су увек добро решење било да их спремате укућанима, или за госте на слави.
16. 12. 2024. у 15:00
Најновије из рубрике
СПРЕМИТЕ ШАМПИТУ: Најкремастији колач, који буди носталгију на дане детињства
Обрадујте укућане савршеном посластицом.
07. 01. 2025. у 14:00Новости онлине
ЗНАТЕ ЛИ ШТА ЈЕ ПЕШТ? Људи су га јели на селу како би зими имали енергије
Пешт је мешавина млевене сланине (или свињске масти) са белим луком, сољу и понекад зачинима попут паприке.
07. 01. 2025. у 12:00Новости онлине
САЛАТА СА ЦВЕКЛОМ И ХЕЉДОМ: Необична комбинација састојака у овом рецепту, пуна је витамина и хранљивих материја (ВИДЕО)
Хељда је добар извор беланчевина, влакана и здравих сложених угењих хидрата, па је многи сматрају супрехраном и свакако би требали да размислите о убацивању ове намирнице у неки оброк. У наставку прочитајте како да уврстите ову житарицу у салату и направите укусан оброк који ће вас заситити.
07. 01. 2025. у 10:00Новости онлине
СТАРИНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ ЧЕШКЕТ: Необичан спој житарица и пилетине спрема се генерацијама
Чешкет је врло стари рецепт који се преносио са генерације на генерацију. Део је херцеговачке традиције и прави се увек за Божић. Чешкет се спрема са пилетином без кости и житарицом попут јечма или пшенице.
07. 01. 2025. у 09:00Новости онлине
НАЈБОЉИ РЕЦЕПТ ЗА БОЖИЋНУ ЧЕСНИЦУ: Традиционална погача се ломи рукама, сви траже парицу!
Божићна чесница може да се направи на бројне начине, али обичај је да се у њу стави новчић умотан у фолију, зрна пасуља и кукуруза и комадић дрена. У питању је слана погача која се ломи рукама и уз оброк на Божић једе уместо хлеба.
06. 01. 2025. у 11:00 >> 08:26Новости онлине
Коментари (0)