ПЕСАК ТОРТА - ДОСТОЈНА СВАКЕ ПРАЗНИЧНЕ ТРПЕЗЕ: Слатка и неодољива, а спрема се брзо, лако и без печења
24. 12. 2024. у 11:00
Песак торта, савршенство укуса које се не пече и прави се једноставно и брзо.
Повезане вести

МОХИТО ТОРТА: Очаравајућа посластица неодољивог укуса
Мохито торта је кремаста, освежавајућа и савршена за све прославе.
28. 04. 2025. у 13:00

ШУШКАВАЦ ТОРТА: Најкремастији слаткиш ком је немогуће одолети
Торте са сушеним корама од беланаца су фантастичне, али се не праве често јер сушење кора одузима јако пуно времена. Ипак, за ову шушкаву пуслицу вреди потрудити се - прочитајте рецепт и одмах ће вам бити јасно!
25. 04. 2025. у 10:00

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

АМБАСАДОР ТОРТА: Прави избор за Ускрс, пуна ораха и чоколаде (ВИДЕО)
Доносимо вам најбољи рецепт за Амбасадор торту којој нема равне.
18. 04. 2025. у 10:00

ХИЛАНДАРСКА ТОРТА: Краљица чоколадних посластица са Свете Горе, кремаста и преукусна
Рецепт је веома стар, а добвија се посластица која се не одбија.
10. 04. 2025. у 10:00
Најновије из рубрике

МОЖЕТЕ ГА НАПРАВИТИ ОД САМО 4 САСТОЈКА: Домаћи сладолед од лимуна
ЗАИСТА добар, сладак и цитрусни мирис, а укус је такође пријатан.
12. 07. 2025. у 08:50

ИДЕАЛНА ЗА ЛЕТЊЕ ДАНЕ И ЛАГАНЕ ОБРОКЕ: Салата од плавог патлиџана са белим луком
ОВА салата је одличан прилог уз месо, рибу или само уз парче хлеба.
10. 07. 2025. у 16:19

ТАКО ЈЕДНОСТАВНО, А ТАКО УКУСНО! Брза банана торта са богатим филом
ИДЕАЛАН је избор за све који воле слаткише с воћном нотом и раскошним слојевима - прави десерт за посебне прилике.
08. 07. 2025. у 19:25

ОСВЕЖАВАЈУЋА И ЛАГАНА: Летња крем чорба са тиквицама и црвеним сочивом
ЧОРБА коју ћете стално правити. Лагана, кремаста чорба са тиквицама. Иделана летња чорба.
07. 07. 2025. у 07:25

ОСВЕЖАВА, ЗА СВЕГА НЕКОЛИКО МИНУТА: Смути са боровницама
У летњим месецима, када температуре расту, организму највише пријају лагани, освежавајући и хранљиви оброци.
06. 07. 2025. у 13:00
Коментари (0)