ПОСНА БАЈАДЕРА: Многима омиљени ситни колач
14. 03. 2025. у 15:00
Бајадера са разлогом важи за краљицу ситних колача, а ова посна варијанта подједнако је укусна као и мрсна.
Повезане вести

ПОСНИ КОЛАЧ СА СУВИМ ВОЋЕМ И ОРАСИМА: Одлична посластица за посне дане (ВИДЕО)
Колач тако једноставан да га и деца могу направити, а укус је феноменалан.
20. 12. 2024. у 13:00

РЕЦЕПТ ЗА ЧУВЕНУ РОЗЕН ТОРТУ: Посластица која одолева времену - САвршен слаткиш за Бадње вече
Розен торта је старинска посластица која се некада правила много компликованије него данас, јер сте коре сами морали да правите.
05. 01. 2025. у 15:00Новости онлине

ПОСНЕ РУСКЕ КАПЕ: Неодољива комбинација кокоса и чоколаде, који се топе при сваком залогају
Колачи који ће украсити сваку свечану трпезу, по рецепту без мане.
31. 12. 2024. у 11:00Новости онлине

ПРИЗРЕНСКО ТЕСПИШТЕ: Традиционални посни колач са Косова (ВИДЕО)
Посни колач који се прави лакше од баклаве, одушевићете се укусом, а у дом доноси мирис традиције.
23. 12. 2024. у 13:00Новости онлине
Најновије из рубрике

ДОМАЋИ ЛИКЕР ОД ЈАГОДА: Слатко и мирисно пиће које осваја неодољивом аромом
Ликер од јагоде има пријатну и недољиву арому, а за његову припрему је потребно пар састојака и мало времена. Оно што је битно код припреме овог ликера јесте да користите чврсте баштенске или шумске јагоде које нису презреле или оштећене. Ликер од јагоде може свако да направи, а супер је избор за освежење, поготово када вам дођу гости.
14. 03. 2025. у 16:00

МАНАСТИРСКА ЈОТА: Најукусније јело по рецепту са Хиландара
Рецепт за јоту оригинално потиче из Италије, тачније из Трста.
14. 03. 2025. у 13:30

РЕЦЕПТ ЗА ДОМАЋИ ПОСНИ МАЈОНЕЗ: Уживајте у омиљеном намазу и у време поста
Можете да направите ваш омиљени прелив и у време поста, само је потребно да користите мало другачије састојке. Додајте као прилог јелу и уживајте.
14. 03. 2025. у 12:00

КРЕМАСТА ПОСНА ТОРТА: Најкремастија посластица, готова за само 20 минута (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за посну крем торту којој је тешко одолети.
14. 03. 2025. у 11:00

ИДЕЈА ЗА ПОСНИ РУЧАК: Јело од пиринча и печурака
Јело које се лако прави, идеално и за ручак и за вечеру.
14. 03. 2025. у 09:00
Коментари (0)